Виставка котів "Мурррколай.by"

Виставка котів "Мурррколай.by"

Всі анонси від: ТРЦ "Подоляни"

Виставка котів у рамках шоу-програми "Мурррколай.by" відбудеться 12 грудня у концерт-холі "Подоляни". Початок - о 10.00.

У програмі візьмуть участь близько 40 учасників. Тут можна буде побачити одну з найпопулярніших порід котів – шотландців, а також абісинів, сфінксів. Виставка з шоу-програмою присвячені відкриттю у Тернополі нового клубу любителів котів "Селіна", розповідає організатор виставки Ольга Шевченко. 

- На виставці буде багато конкурсів для котів та їхніх господарів і для відвідувачів, - каже вона. – Більшість конкурсів орієнтовані на дітей, приміром "Знайди кота", "Намалюй кота". Також ми плануємо запросити перукарів і аніматорів, які робитимуть діткам котячі вушка та малюватимуть на обличчях котячі вуса й носики. Будуть конкурси і для дорослих. Приміром, вони зможуть проголосувати за кота, який їм найбільше сподобався, під час конкурсу глядацьких симпатій.

Також організатори виставки планують донести до гостей інформацію про догляд за котами, про їх харчування, вакцинацію, стерилізацію.
- Адже зазвичай таку інформацію люди шукають в інтернеті, а там побутує багато міфів, каже Ольга Шевченко. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення