АДА РОГОВЦЕВА. З тими кого люблю! Творчий вечір

АДА РОГОВЦЕВА. З тими кого люблю! Творчий вечір

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Захід з назвою «З тими, кого люблю...» охоплює усю творчу палітру неймовірно талановитої жінки. Тут можна буде побачити фрагменти з кінострічок, відомих театральних вистав, послухати вірші у авторському виконанні та просто поспілкуватися з зіркою. У творчому вечорі візьмуть участь відомі українські актори і режисери.

Ви зможете поспілкуватися з Адою Миколаївною, дізнатися про її життя в театрі і кіно. Ви дізнаєтеся про долю актриси, її ставлення до багатьох речей. Зустріч протікає на українській і російській мовах.

Внесок Ади Роговцевої у розвиток української культури неможливо переоцінити. Понад 50 ролей в кіно і театрі зіграні актрисою. Причому майстриня однаково прекрасна як у драматичному, так і в комедійному амплуа.

Саме Ада Роговцева виконала усі жіночі ролі у спектаклі за п’єсою Генріка Ібсена «Пер Гюнт».

На творчому вечорі «З тими, кого люблю ...» Ада Роговцева поділиться із глядачами усім найважливішим, що було здобуто і створено актрисою. Ви побачите фрагменти відомих театральних вистав, кінострічок. Почуєте вірші у авторському прочитанні і зможете поспілкуватися із улюбленою артисткою

Коли: 27 червня
Початок: 18:00
Квитки від 190 грн
Де: Театр ім. Садовського

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення