Акційні абонементи на Буковель! Знижки до 60%

Акційні абонементи на Буковель! Знижки до 60%

Всі анонси від: Бомба-Тур

Туристичний оператор "Бомба-тур" являється офіційною точкою продажу абонементів Буковелю. 
До 15 жовтня 2015 року, згідно умов акцій "Все й одразу" та "Екстра дні", ви маєте змогу придбати абонементи зі знижками до 60%!
Увага!!! Акційні скіпаси будуть діяти, починаючи з сезону "Зима 2015-2016" і до повного використання!
Для замовлення абонементів потрібно:
1. Заповнити реєстраційну анкету 
2. Оплатити замовлення.
Можлива доставка абонементів Новою поштою  в будь-який населений пункт.
Наша адреса: м. Вінниця, вул. Театральна, 22, оф. 1.

Катання на схилах Буковелю вимагає придбання абонементів на підйомники. Всі абонементи поділяються на дві категорії: на разові підйоми, на безлімітне катання.

Гірськолижний сезон розділений на три періоди катання, відповідно до обраного періоду катання залежить вартість: 
Низький сезон: до 1 січня і після 10 березня
- Високий сезон: всі дні сезону, крім періоду "святковий"
- Святковий сезон: з 2 по 6 січня

«Все й одразу» - найкраща пропозиція для людей, які хочуть отримати максимум катання за мінімальну ціну. Придбайте абонементи на катання згідно акції та заощадьте більше 60%!
Ця акція дозволяє насолоджуватись катанням всього від 250 грн. в день! Тільки зараз, згідно цієї акції, Ви можете придбати абонементи на катання в декілька разів дешевше, ніж вони будуть коштувати в сезон.
Тільки з 15 вересня по 15 жовтня ви можете придбати абонементи на катання в декілька разів дешевше, ніж вони будуть коштувати протягом зимового сезону.
Згідно з цими абонеменами Ви отримуєте можливість катання у двох календарних періодах: з початку сезону і до 1 січня включно та з 10 березня і до кінця сезону.

Пам’ятайте!!! В акційні абонементи включено вечірнє катання.

Абонемент є власністю покупця, тому використовувати його має право тільки він. Під час проходу через турнікети діють п’ятихвилинні затримки, тому передача абонемента перед турнікетом іншим особам буде розцінюватись, як шахрайство та створення незручностей для інших наших клієнтів. Адміністрація курорту залишає за собою право вживати заходи щодо запобігання таким випадкам, аж до вилучення у порушника абонемента. У ТК «Буковель» діє правило – один абонемент в одні руки.

Акційні абонементи, придбані за цією акцією, починають діяти з початку зимового сезону 2015-2016 рр. і діють в межах двох періодів: з фактичного початку сезону до 1січня та з 10 березня і до кінця сезону.

Акційні абонементи дійсні до їх повного використання, але виключно у відповідні періоди наступних років.

«Екстра дні». Акція «Екстра дні» - чудова можливість заощадити на катанні. 
Умови акції дуже прості – протягом вересня - жовтня 2015р. придбайте абонемент на катання  5 днів «Всі дні» та отримайте у подарунок 2 екстра дні, з можливістю його використання протягом 7 днів «Всі дні». 
Аналогічно, придбавши абонемент на катання 10 днів  «Всі дні», ви отримуєте 4 екстра дні, та можливість його використання протягом 14 днів «Всі дні».
Поспішайте, акція діє до 15 жовтня 2015р!

Акційні абонементи діють з початку зимового сезону 2015-2016, в межах передплаченого періоду «Всі дні» та діють до їх повного використання. Вечірнє катання включено.

Платіть менше – катайтеся більше. Країна «Буковель» запрошує Вас.

Для всіх, хто планує їздити на Буковель з "Бомба-Тур" надаємо унікальну можливість придбати абонементи на меншу кількість днів категорії "всі дні сезону, крім періоду святковий".
Вартість одного дня катання 480 грн

«Акція на прокат спорядження 2015-2016»

http://bomba.vn.ua/news/abonementy-bukovel

Окрім акційних знижок на катання, пропонуємо Вам акцію на прокат якісного гірськолижного спорядження в сезоні 2015-2016.
Пам’ятайте, якісне гірськолижне спорядження – гарантія вашої безпеки на схилах. Користуйтесь якісним спорядженням прокатних пунктів ТК «Буковель». Все обладнання сертифіковане та проходить необхідний сервіс. 
Власникам клубних карток додаткові знижки. 

Наша адреса: м. Вінниця, вул. Театральна, 22, оф. 1., [email protected], тел. : 096-740-67-47, 063-274-69-82 , (0432) 69-50-02
Координатор:  Колос Ігор
Ми в Вконтакте та в Facebook 
Контактний мобільний: 096-740-67-47, 063-274-69-82
Робочий тел: (0432) 69-50-02

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення