Андрій Макаревич 30 жовтня у Вінниці

√ Побачити ЖИВУ ЛЕГЕНДУ у рідній Вінниці!
√ Проспівати разом з Макаревичем улюблені культові хіти «МАШИНИ ЧАСУ»!
√ Насолодитися джазом у виконанні крутих джазових музикантів!
√ І відчути себе найщасливішою людиною, яка стала частинкою ГОЛОВНОГО КОНЦЕРТУ 2020 року у Вінниці!

Подія, яку неможливо пропустити!

Концерт, який залишиться у вашій пам'яті на все життя!

У п'ятницю, 30 жовтня, о 17.00 і 20.00 у Будинку офіцерів  АНДРІЙ МАКАРЕВИЧ і його дивовижний джазовий проект YO5 чекають усіх, хто цінують справжню музику!

Будуть мудрі тексти й улюблена музика, які завжди будуть поза часом, вражаюча імпровізація, справжній драйв і маса найяскравіших емоцій та вражень!

Останні квитки на концерт прямо зараз поспішайте придбати:

* на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua

* у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу», Вінницької обласної філармонії, креативного простору «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка». 

На концерті 30 жовтня у Вінниці улюблені та знайомі кожному хіти «Перекресток», «Она идет по жизни, смеясь», «Однажды мир прогнется под нас», «Эпоха большой нелюбви», «Я рисую тебя», «Паузы», «Старый корабль», «Картонные крылья любви»,  «Пора в обратный путь» та багато інших заграють новими фарбами і прозвучать у неочікуваному, приголомшливому джазовому аранжуванні.

- Це безсумнівно буде найгучніша подія культурного життя Вінниці 2020 року. Концерт, який дійсно не можна пропустити! Приголомшливі враження від зустрічі із живою легендою – геніальним Андрієм Макаревичем - залишаться на все життя! - гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» та Влад Сівак. -  Дивовижний проект Андрія Макаревича Yo5 – це нова джазова стилістика, нові нюанси, новий настрій, нові акценти у старих культових піснях, які любить і знає кожен. 

Феноменальність Андрія Макаревича беззаперечна! 

Жива легенда, геніальний автор і нескінченно талановитий музикант! Його по праву називають одним із батьків радянського рок-н-ролу і російського року. 

На піснях великого артиста виросло не одне покоління меломанів, а його група «Машина часу» уже більше 50 років, починаючи з 1969 року, упевнено йде своєю дорогою й несе у цей світ радість, любов, правду і мир.

З 1985 року Андрій Макаревич почав гастролювати також із сольними проектами у «бардівській манері» і випустив кілька альбомів. 

А вже 15 років Андрій Макаревич активно виступає із джазовими програмами.

У проекті YO5 разом з Андрієм Макаревичем грають знамениті джазові музиканти: Євгеній Борець – рояль, Сергій Хутас – контрабас, Давид Ткебучава – барабани і Тимур Некрасов – духові інструменти. 

- Від поєднання живої свінгової гри й того, що я роблю, як мені здається, виникає щось нове й цікаве, - говорить Андрій Макаревич.

У репертуар YO5 увійшли композиції як «Машини часу», так і інших сольних проектів Андрія Макаревича. 

Тексти своїх легендарних пісень – мудрі й емоційні – артист віртуозно виконує у заворожливому джазовому ключі.  

Це максимально різнопланова програма, як і самі її два головні герої – джаз і Макаревич. 

Даруючи нову стилістику, нюанси, настрій і акценти у старих піснях, чаруюча димка джазу магічним чином прояснює зміст віршів!

Сьогодні зі своїм джазовим проектом YO5 Андрій Макаревич активно гастролює по всьому світу. 

За плечима музикантів великі тури у США, Німеччині, Швейцарії, Фінляндії, Ізраїлі, Грузії, Голландії, Швеції, Бельгії та інших країнах Західної Європи.

- Джаз – це, насамперед, ритм, – говорить Андрій Макаревич. – Ритм – це основа всього, що відбувається. При цьому джаз зі всіх жанрів найбільш вільний, тому що він заснований на імпровізації і джазові музиканти, на відміну від класичних, не можуть двічі  однаково зіграти ту саму п’єсу, навіть якщо дуже постараються. Це страшенно цікаво! Особливо, коли ти граєш із сильними музикантами. А у мене у складі зібралися дуже сильні хлопці!

Не пропустіть 30 ЖОВТНЯ концерт АНДРІЯ МАКАРЕВИЧА і YO5 у Вінниці!

О 17.00 і 20.00 у Будинку офіцерів кожний глядач зможе:

1. поринути у філософію лірики Андрія Макаревича, у якій панує справедливість, правда, мораль, дружба й любов;

2. послухати «класику» «Машини часу» у новому джазовому виконанні програми YO5;

3. проспівати улюблені пісні культового музиканта, на яких виросло не одне покоління! 

Організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» і SIVAK.Concert agency.
Пригощає ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory». 

 

Коментарі до події (2)
  • Торон Туй 22 Квітня

    Когда-то я его уважал. Очень это было давно. А сегодня даром бы идти побрезговал.

    Аня Федорова Торон Туй 11 Травня

    Тобі на таю повалій
Отримуйте
регулярні оновлення