Ансамбль танцю імені Павла Вірського з ювілейним концертом у Вінниці!

Ансамбль танцю імені Павла Вірського з ювілейним концертом у Вінниці!

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Цієї весни Гордість України - Національний ансамбль танцю України ім.П.Вірського виступить у Вінниці!
Концерт запланований на 2 квітня у театрі Садовського!


Виступ Ансамблю Вірського - це унікальний союз кольору, енергії й артистизму. Яскраві й виразні рухи, стрибки до стелі, блискавичні оберти і мінлива динаміка танців - від меланхолії до ейфорії. 
Кожний, хто прийде на їхній виступ, ніколи не забуде те, що побачить! 
Це абсолютно унікальні враження, які ви не одержите від жодного іншого танцювального колективу! 

Ансамбль Вірського  – це 100 найсильніших артистів, жагучих, повних життя, веселих, прекрасно тренованих, з неймовірною енергетикою! 
Енергія, віртуозність, майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів різних країн змусили увесь світ аплодувати Ансамблю Вірського!
Тепер всю безмежну красу українського танцю побачить Вінниця!
Не пропустіть!!!

Квитки на концерт уже у продажу!
Вартість – 190-590 гривень.


Розкішні костюми, грандіозні хореографічні картини, живий оркестр і 100 найкращих артистів на одній сцені, які щосекунди вражають найскладнішими трюками і нереальною, просто фантастичною танцювальною майстерністю – шквал овацій і захоплених вигуків «Браво!» Ансамбль ім. Вірського зриває одразу, як з’являється на сцені. Всюди і завжди!!!
 

Гастролі у понад 80 країнах і абсолютні аншлаги у найпрестижніших залах світу, серед шанувальників –  королівські персони і легендарні митці, від королеви Єлизавети ІІ і Фіделя Кастро до Сальвадора Далі і Сержа Лифаря – вже 80-й сезон поспіль світ, стоячи, аплодує Ансамблю ім. Вірського!

Артисти Ансамблю ім. Вірського подолали силу земного тяжіння! Виконуючи архіскладні елементи, грандіозні трюки і віртуозні оберти, вони буквально злітають над сценою! Пристрасні й енергійні, веселі й харизматичні, повні життя і любові до Батьківщини, танцюристи кожен виступ перетворюють на вершину досконалості.

Вражаючі хореографічні постановки, що стали легендами, нові цікаві номери і дві години абсолютного захвату від безмежної краси і величі українського танцю – новий феєричний концерт Ансамблю ім. Вірського у Вінниці ви запам’ятаєте надовго!

Коли: 2 квітня,18:00
Місце проведення: Театр ім. Садовського

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення