Артем Пивоваров з концертом у Вінниці

Артем Пивоваров з концертом у Вінниці

Всі анонси від: ТРЦ Мегамолл

30 вересня у Вінниці з великим сольним концертом виступить Артем Пивоваров. Це буде Великий благодійний концерт на підтримку ЗСУ! Концерт відбудеться у ТРЦ Мегамол!

Артем Пивоваров - популярний український співак, музикант і саунд-продюсер, яскравий представник нового покоління артистів вітчизняної сцени і на просторах СНД.

Артема вважають законодавцем музичних трендів. Пісні співака завойовують перші рядки музичних чартів, а кліпи набирають мільйонні перегляди на YouTube. Собі за мету Артем ставить змінити «обличчя» музичної індустрії на краще.
Артем Пивоваров: "Мене надихає наш незламний народ, який щодня демонструє  силу духу" - WP Ukraina

Чому варто піти на концерт Артема Пивоварова у Вінниці?
  1. Один з найпопулярніших артистів країни за версіями різних музичних премій.
  2. Відчути наживо неймовірну енергію харизматичного і самобутнього артиста.
  3. Заспівати і потанцювати під улюблені хіти: «Дежавю», «Кисень», «Моя ніч», «Дім» та інші.
  4. Підтримати збройні сили, адже частина коштів буде переведена на підтримку ЗСУ

 
Артем Пивоваров належить до нового покоління артистів - зухвалих, нестандартних, внутрішньо вільних, з глибокої власною філософією, яку несе в маси. Якщо говорити про музичні тренди, Артем Пивоваров, безсумнівно, один з них законодавців. Шанувальники творчості артиста вже давно вивели формулу його унікальності, називаючи його «стихійним». Однозначно, музика - це стихія Артема.
 
Артем Пивоваров представляє музичний екшн в турі!

«Для мене дуже важливо показати всім своє нове шоу, до якого ми готувалися більше року, тому що в зв'язку з ситуацією в світі, його довелося перенести на 2021 рік. Масштаби зацікавленості глядачів підштовхнули нас до організації великого українського туру в підтримку альбому «Земний» »- поділився артист.




Уже всіма улюблені пісні з альбому «Земний», а також незмінні улюблені хіти з попередніх стихійних альбомів ви зможете почути в новому звучанні з додаванням етнічних і духових інструментів від Pivovarov Team.
 
Прислухайся до свого внутрішнього «Я». Ми всі - люди планети Земля. Немає меж, відкинути принципи. Ми чекаємо Вас, щоб об'єднатися! Музичний екшн «Земний».

Вартість квитків: 600-2200 грн
Де: ТРЦ Мегамолл
Коли: 30 вересня 2023

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення