Авторський концерт Олега Резцова у Вінниці

Авторський концерт Олега Резцова у Вінниці

Всі анонси від: Культурна асоціація «Новий Акрополь»

Запрошуємо відвідати авторський концерт сучасного українського композитора Олега Резцова у Вінниці.

Олег Резцов – сучасний композитор, блискучий піаніст, знавець історії музики.
Багато років був викладачем композиції в музичній школі і доцентом кафедри спеціального фортепіано в Киргизькій національної консерваторії м.Бішкек.
Авторські твори та твори композиторів-класиків, постійний контакт зі слухачами, багато цікавих відомостей зі світу музики і обговорення почутого – все це робить концерти Олега Резцова атмосферними та не схожими на звичні формати концертів.

Композитор веде активну музично-просвітницьку діяльність. Його репертуар включає велику кількість творів від найдавніших зразків клавирного мистецтва до творів сучасників. Він прагне поділитися результатами своїх досліджень в області музичної семантики і зв'язку виконуваної музики з іншими видами мистецтва, акцентуючи змістовно-смислові аспекти.

Він провів більше 400 концертів-лекцій в різних містах.
В його творчому доробку – понад 1000 творів у різних стилях для різних виконавчих складів. Серед них основне місце займають мініатюри для фортепіано, але також О. Резцов написав і Кантату для хора та симфонічного оркестру, і Концерт для фортепіано з оркестром, камерні тріо, вокальні твори, особливу популярність здобули на сьогодні збірки творів для дітей.

Цього разу Олег Резцов буде виконувати авторську музику.
Приходь!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення