Майстер-клас Наталі Холоденко "Уроки нескромності"

Майстер-клас Наталі Холоденко "Уроки нескромності"

Всі анонси від: Вінницька обласна філармонія

18 листопада на вінничанок чекає авторський майстер-клас Наталі Холоденко "Уроки нескромності"!
Майстер-клас буде відбуватись у залі Вінницької обласної філармонії з 13:00 до 18:00.

Як проходитиме майстер-клас Наталі Холоденко у Вінниці та що робитимемо на зустрічі:
   • Тренувати впевнену поведінку
Одне з головних правил на дорозі «Не впевнений - Не обганяй!». Але як же тоді домогтися успіху, якщо все життя «їхати в сторонці», не виходити із зони комфорту в лівий швидкісний ряд? Лише повіривши в свої сили, ти зможеш впевнено керувати ситуацією, швидкістю, напрямком і вибрати клас свого автомобіля. Впевнений людина усвідомлює свій потенціал, свої сили і має сміливість залишатися собою.
 
   • Вчимося боротись з сором'язливістю
Заговорити першим, вимагати більшого, бажати недоступного. Хіба це погано? Є страх здатися нескромним? А адже це може стати кроком до кращого життя. Одного разу постукавши в двері, не бійтеся постукати знову. Уміння справлятися з занепокоєнням дуже цінно у наш час. Адже впевненість не народжується сама, впевненість приходить, коли наші дії відповідають нашим цінностям. Краще один раз зануритися в ополонку з головою, ніж все життя боятися захворіти!

  • Вчимося вигідно продавати свої знання і навички, сміливо заявляти про себе
Ваші вміння, ваш досвід коштують дорожче ніж ви думаєте. Навчиться сміливо вимовляти своє ім'я при зустрічі, зробити незабутню візитку, впевнено назвати ціну вашого часу - навички, що допомагають розкрити талант, захований в кожній людині. Якщо є бажання порівняти себе з оточуючими - дивіться на кращих і подумки стаєте в один ряд з ними. Перше правило «Ви і є цінність, і ви неповторні». Так нехай же більше людей дізнаються і повірять в це.

 • Знаходити нові корисні знайомства 
Хто готовий підняти ковпак своєї зони комфорту і вдихнути повітря змін? А хто вірить, що 80% успіху залежить від досвіду і знань? А скільки навколо вас дійсно успішних людей? Так ось, ви - дзеркало вашого оточення. Дзеркало, здатне вбирати звички і навіть цілі. Досить сісти «за одну парту» з активною і енергійною людиною, як ми самі зробимо на кілька справ більше. Ваше оточення не просто співрозмовники, це емоційне поле. А його заряд ви можете вибрати самі.



Про автора майстер-класу Наталю Холоденко:
Психолог з 12-річним досвідом роботи, кандидат філософських наук. Тренер особистісного зростання. Засновник Міжнародного Центру Психології Наталії Холоденко. Телеведуча і експерт провідних телеканалів України
Жителі більш ніж 40 країн є учасниками очних і онлайн тренінгів, навчальних програм і груп особистісного зростання.
Очні тренінги Наталії Холоденко відбулися в 8 країнах

Дата майстер-класу у Вінниці: 18 листопада
Адреса: Вінницька обласна філармонія, Хмельницьке шосе 7
Час і тривалість: з 13:00 до 18:00 (5 годин)
Телефон для довідок: (068) 222-07-22
Вартість участі: 350 - 790 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення