Благодійна акція до новорічних свят

Благодійна акція до новорічних свят

У рамках благодійної акції від Vinnytsia IT-Association здійснюється збір коштів, речей, книг, іграшок та засобів гігієни (перелік нижче) для дітей та дорослих з вадами розумового розвитку, яких налічується більше 100 осіб (30 дітей віком від 10 до 18 років та 70+ дорослих). Школа-інтернат знаходиться у с. Стрижавка Вінницької обл. Передача зібраних/закуплених речей школі-інтернату буде здійснюватися напередодні Нового року. 

Список необхідних речей https://www.it-association.vn.ua/charity-detaly 

Щоб приєднатись (запросити до участі в акції своїх колег, друзів, знайомих, поширивши акцію в межах своєї компанії) та долучитись і організувати збір потрібних речей/коштів чи безпосередньо відвідати цих людей телефонуйте за номером - ❗️093-911-44-85 ❗️

Зібрані речі можна передати волонтеру. За більш детальною інформацією, пов`язаною з проведенням акції, пишіть у соцмережі або телефонуйте за вказаним номером телефону. 

По закінченню акції - 26.12.2018р., після збору та закупівлі всіх необхідних речей, на сайті та у всіх соцмережах буде розміщений фотозвіт (документ з чеками додається)

Як допомогти? - переходьте за посиланням https://www.it-association.vn.ua/charity
Номер картки - 5168 7554 3291 7991 Похольчук О.В.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення