Алкоголь для домашнього бару, без якого свято не свято

maudau.com.ua
Автор:
maudau.com.ua
31 січня 2024

Домашній бар є у багатьох родинах. Навіть якщо це просто пара пляшок, прихованих у дальньому кутку шафи «на особливий випадок». Пропонуємо виходити на новий рівень: виділіть для цього окремий комод або секцію в шафі і починайте збирати алкоголь, необхідний для змішування коктейлів. Адже з якісним міксом вдало пройдуть і побачення, і ділова зустріч, і весела вечірка. 

Алкоголь для домашнього бару, без якого свято не свято

Що має бути в домашньому барі

Існує перелік спиртного, без якого в жодному барі не обійтися.

Вермут

Солодкий та терпкий алкоголь подобається і жінкам, і чоловікам. До того ж вермут є основою для багатьох коктейлів, чудово поєднується із соками та іншим алкоголем. Серед виробників класикою вважається Martini та Marengo. Останній пропонує більш доступну ціну, а на смак майже не відрізняється від Мартіні.

Горілка

Вона потрібна не тільки тому, що це традиційний та багатьма улюблений напій. Нейтральний колір, смак, аромат роблять її ідеальною основою для змішування. Для коктейлів можна не вибирати найдорожчу горілку, але й економити не варто. Вона повинна принаймні легко питися без наслідків наступного ранку.

Ром

Це один із найбільш ходових напоїв для коктейлів. Без нього не змішати ні «Мохіто», ні «Піна Коладу», ні «Май Тай». Більшості коктейлів підходить білий ром — почати можна з нього. Чорний подають у шотах та іноді використовують для тропічних коктейлів.

Джин

Без нього теж не обійтися прихильникам коктейлів, хоча чистий джин мало кому подобається. Він дуже сухий та терпкий. І присмак ялівцю — не для всіх. Але «Джин-тонік», «Бронкс» та «Леді Чаттерлей» без такої бази не збереш.

Віскі

Сорти цього напою такі різноманітні, що відразу й не зрозумієш, який взяти у свій набір алкоголю для коктейлів. Щоб не мучитися, захопіть 2–3 пляшки: бурбон, односолодовий скотч та свій улюблений віскі. Односолодовий і витриманий, звичайно, краще пити не розбавляючи — після вечері, під неквапливу бесіду. Всі ці сорти можна замовити на сайті maudau.com.ua всього за пару хвилин.

Коньяк

Його також використовують у коктейлях. Звичайно, не дуже дорогий — витримки VS (від двох років). А для вживання соло з найдорожчими гостями не варто скупитися на витриманий сорт поважного французького бренду.

Текіла

Улюблений напій на веселих вечірках. Додайте до текіли лаймовий сік та лікер — і улюблена всіма «Маргарита» готова. Тільки не беріть найдешевший варіант — купить напій зі справжньої агави.

Лікери

Лікерів так багато, що про кожен і не напишеш. Маст-хев: апельсиновий та вершковий: наприклад, Aperol та Sheridan's.

Що ще тримати в барі

Складаючи список алкогольних напоїв для бару, не забудьте про неалкогольні інгредієнти:

  1. сиропи — найпопулярніший з них, «Блю Кюрасао», але підійдуть і інші;
  2. соки — без апельсинового, томатного, ананасового нікуди;
  3. газована вода.

Для гарної та приємної подачі тримайте в холодильнику фрукти, ягоди, свіжу м'яту, а в морозильній камері — кубики льоду.

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Людмила Танчук 22 Квітня

    Водка Finlandia Белая https://maudau.com.ua/ru/category/horilka/product_brand=finlandia это истинное воплощение чистоты и качества, признанный символ Финляндии в мире. Этот продукт, доступный на Maudau, поражает своей непревзойденной чистотой и мягкостью. Собранная из чистейшей финской воды и первоклассного зернового спирта, она обладает безупречным вкусом и ароматом. Сбалансированная гармония мягкости и пряности делает её идеальным выбором как для чистого употребления, так и для создания коктейлей высокого класса. Наслаждение этой водкой - это настоящий финский опыт, который доставит удовольствие даже самым изысканным гурманам. Будь то вечеринка или спокойный вечер дома, Finlandia Белая всегда будет превосходным компаньоном. Maudau предлагает эту водку с удобной доставкой, позволяя насладиться непревзойденным качеством в любое время и в любом месте.
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
14 визначних пам'яток Вінниці. Що варто побачити
14 визначних пам'яток Вінниці. Що в... Вінниця - прекрасне місто, де приємно відпочивати, гуляти, насолоджуватись життям! Для вінничан та гостей міста пропонує...
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...