Як виростити чоловіка в домашніх умовах? Вистава для дорослих

Як виростити чоловіка в домашніх умовах? Вистава для дорослих

Всі анонси від: Театр ім. Садовського, Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Ірма Вітовська та зірка фільму «Довбуш» Олексій Гнатковський 10 березня о 19.00 у театрі ім. Садовського з гарячою виставою про стосунки чоловіків і жінок «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» у Вінниці!

Легка, неймовірно весела і зворушлива комедія «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» —  яскрава прем’єра цього року, яка нагадає всім глядачам про найважливіше — кохання і важливість берегти того, хто поруч.

І все — з гумором, захопливим сюжетом та величезною кількістю сюрпризів!

Тож готуйтеся:

  • * насміятися досхочу, отримавши найпозитивніші емоції,
  • * відчути себе учасником дійства, адже улюблені актори під час цієї постановки здивують усіх блискучою імпровізацією, дуууже великою кількістю інтерактивів та взаємодією із усіма глядачами,
  • * піти з вистави із найприємнішим післясмаком і бажанням якнайшвидше обійняти й поцілувати свою кохану половинку!

Квитки на виставу купуйте на сайті afisha.vn.ua
А також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

У центрі сюжету вистави — історія сильної красуні Мар’яни. Вона має чудову роботу, гроші… Все, крім кохання! Або хоча б просто чоловіка. В один прекрасний вечір вона побачила рекламу про те, що ідеального чоловіка можна тільки виростити... Навіть в домашніх умовах!

Фінал цієї фантастичної історії буде бурхливим і неочікуваним!

А разом із улюбленими акторами: Ірмою Вітовською та Олексієм Гнатковським — вінничани знайдуть відповіді на найважливіші питання: що ж таке кохання і чи так важливо бути ідеальними у стосунках?

У головній чоловічій ролі — той самий Іван Довбуш, що став найбільшим відкриттям і скорив серця всіх глядачів, що бачили найгучніший український фільм цього року.

Олексій Гнатковський — один із найталановитіших українських акторів сучасності, заслужений артист України і провідний актор Івано-Франківського національного театру ім. І. Франка, на чиї неординарні вистави до повномасштабної війни з’їжджалися театрали не лише з усіх міст України, а й з Європи!

У виставі «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» у Олексія Гнатковського надзвичайно яскрава і колоритна роль, тож харизму улюбленого актора відчують всі!

У головній жіночій ролі «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» побачимо надзвичайну Ірму Вітовську, яку мільйони українців обожнюють за талант і щирість. У неї дійсно кожна роль особлива!

— У цій виставі ми побешкетуємо трохи. Та головне, про що хочемо сказати — як важливо у сьогоднішній темний час цінувати того, хто з вами поруч! — відзначає Ірма Вітовська. — Зараз багато половинок дуже далеко. До війни, за статистикою, кожна третя пара не проживала навіть три роки разом. І це нічого, коли є тільки двоє, а коли є живі сніжинки і сніжки... Мені здається, що зараз ми стаємо сильнішими, чистішими. Нас випробовують залізом, вогнем, холодом, дощем, темнотою. Але в цей час ми розуміємо, що ми стаємо чистішими! Тож у цій виставі у фіналі я завжди прошу взятися за руки глядачів, хто прийшли удвох. А того, хто чекає когось — згадати, навіть якщо кохана половинка вже не тут… Чекаючи перемогу, наше світло і нове життя, ми вже повинні покращувати колишню статистику!

Запрошуйте коханих та друзів і приходьте 10 березня  о 19.00 у театр ім. Садовського за незабутніми враженнями на комедію «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?»

Ця чудова вистава про кохання і стосунки на 100 % підніме всім настрій, а ще — однаково сподобається як жінкам, так і чоловікам!
Частина коштів з продажу квитків вистави буде передана на підтримку воїнів ЗСУ.

Організатор — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Коментарі до події (1)
  • ALISHA ROSS 21 Травня

    I'm here to say a very big thanks to Priest Salami and his great Oracle for saving my marriage. No one would have believe that I and my wife will ever come back together again as lovers. But this great spell caster reunited us in just 48hours. Priest Salami is truly a real and honest online spell caster. Contact him now on: [email protected]. Whatsapp number: +2348143757229
Отримуйте
регулярні оновлення