Головні плюси та мінуси покупки вживаного iPhone

storeinua.com
Автор:
storeinua.com
11 грудня 2023

Ринок вживаних айфонів процвітає з кожним випуском нових пристроїв від Apple, адже багато користувачів хочуть оновити модель. І зі вживаними варіантами це можливо зробити дуже бюджетно. Однак наскільки вигідна пропозиція?
Перед покупкою вам обов’язково потрібно враховувати всі «за» та «проти», аби не прогадати та вибрати дійсно якісний пристрій.

Головні плюси та мінуси покупки вживаного iPhone

Якщо ви все ж твердо вирішили, що це ідеальна пропозиція для вас, тоді пропонуємо купити iPhone 14 Про Макс б/у. Це одна з найпотужніших сучасних моделей на ринку. Пристрій відрізняється високими показниками автономності та широкими можливостями для професійного знімання. Крім того, Айфон має:

  • мегапотужний процесор;
  • великий обсяг оперативної пам’яті;
  • інноваційні модулі камер.

Усе це дозволяє виконувати будь-які задачі на смартфоні. Однак врахуйте, що вживані пристрої варто купувати з особливою обережністю і лише у перевірених магазинах.

Можливість бюджетно купити нову модель

Зі збільшенням популярності вживаних пристроїв у вас з’являється чудова нагода придбати модель, яка вийшла декілька місяців тому за низькою ціною. Часто користувачі продають смартфони в дуже хорошому стані, бо їм щось не підійшло або ж вибрали іншу модель. Однак, аби купити якісну модель, варто знайти надійний магазин. Так ви точно отримаєте айфон у робочому стані.

Розмаїття вживаних моделей

Насправді ринок iPhone настільки різноманітний, що важко надати перевагу конкретній моделі. Можна вибрати новий пристрій із незначним дефектом, який виявиться дешевшим, ніж стара модель в ідеальному стані.

Можливість придбати айфон із гарантією

Вибираючи iPhone у надійного продавця, ви отримаєте гарантію. У разі виявлення проблем із пристроєм ви можете звернутися до нього й вирішити її.

Крім того, всі вживані iPhone від перевірених магазинів проходять діагностику в декілька етапів, щоб уникнути продажу несправного пристрою. Якщо таке все ж трапляється, його обов'язково замінюють, а сам смартфон використовується як резервний матеріал для сервісних центрів на запчастини.

Мінуси покупки вживаних гаджетів

Отже, ми розглянули основні плюси та вигоди від покупки вживаного пристрою, тепер варто звернути увагу на мінуси.

Невиправдані ціни та ризик несправності смартфона

Якщо ви не орієнтуєтеся в цінах на нові моделі iPhone, а також у приблизній вартості пристроїв із неробочим екраном, пошкодженим Face ID, є високий ризик переплатити. Наприклад, придбавши iPhone з несправним Face ID за зниженою ціною, ви можете постати перед труднощами та високими витратами на його подальший ремонт.

Варто купувати в спеціалізованих магазинах, де пристрої перевіряють, інформують покупців про можливі недоліки, надають гарантію, беруть на себе відповідальність у разі виникнення проблем.

Ризик придбати підробку

Наразі існує багато шахраїв, особливо на глобальних платформах, де кожен може розміщувати свої оголошення. Шанс натрапити на афериста, який продає підробку або вимагає передоплату за відправлення пристрою, дуже високий.

Найкраще рішення — офіційні магазини та огляди пристроїв, які допоможуть під час вибору вживаного iPhone. Обов'язково ознайомтеся з ними перед покупкою.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
14 визначних пам'яток Вінниці. Що варто побачити
14 визначних пам'яток Вінниці. Що в... Вінниця - прекрасне місто, де приємно відпочивати, гуляти, насолоджуватись життям! Для вінничан та гостей міста пропонує...
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...