Літній образ: який колір волосся буде актуальним у новому сезоні

EVA.UA
Автор:
EVA.UA
22 червня 2022

Літо — це пора змін та експериментів! Улітку енергія, що прокинулася навесні, б’є сильним ключем. І ви можете приборкати її, направивши у сміливі трансформації. Тримайте ідеї для фарбування, які потрапили в тренди за версією глянсових видань і модних експертів. Спойлер: знайдуться варіанти як для поціновувачів натуральності, так і для шанувальників яскравості.

Літній образ: який колір волосся буде актуальним у новому сезоні

Рудий

Золотисті, мідні, насичені руді відтінки з червоним підтоном — уся гама цього багатогранного кольору стає більш актуальною влітку 2022. Модні будинки частіше використовують рудоволосі образи у своїх рекламних кампаніях і показах, демонструючи, як цікаво цей колір поєднується з різними стилями. Ви також можете приміряти його на собі, якщо душа прагне змін!

Теплий блонд

Пшеничні та вершкові відтінки, які нагадують натуральний колір волосся, сьогодні вважають трендом. Платиновий і холодний блонд, як і раніше, затребувані в салонах, але стали скоріше класикою. А якщо хочете рухатися в ногу з часом, надихайтеся фарбуванням Gigi Hadid і Candice Swanepoel. А в інтернет-магазині EVA.UA ви знайдете засоби для підтримання яскравості кольору та нейтралізації небажаних відтінків. 

Насичений темний

Zoë Kravitz і Megan Fox надихають до перетворення на пекучих брюнеток. Акторки носять темні відтінки з нейтральним підтоном. Ви можете наслідувати їх приклад або вибрати варіанти цікавіше: наприклад, з фіолетовим чи блакитним відливом. Особливо ефектний вигляд такі відтінки мають на власницях світлої шкіри.

YsRxMVBVP-8dKhsKNEwUxIYxiG_qxIbCMyEpI4bPx6991EcK_Arq1s7QUihKcykstzv10Yabjsfx198ZHHgpPNYtGCW9ZAAsOXDw9xcAMmegHWPZYIgRRQN9Zp0Wf2N4hLX7Wl7HdQO2vXAb8A

Натуральні відтінки

Сучасна мода тішить тим, що не вимагає кардинального «перероблення», щоби бути в тренді. Натуральність, природність, естетика clean girl проголошують красу та унікальність кожного. А якщо невеликих змін таки хочеться, спробуйте зробити тонування. Така процедура посилює колір, вирівнює його по всій довжині (наприклад, якщо кінчики вигоріли), надає блиску.

Полуничний блонд

Рухаємося в напрямку зростання — від натуральних відтінків до радикальніших варіантів. Полуничний блонд — це неймовірно ніжний і красивий колір, у якому поєдналися персикові, рожеві та золотисті півтони. Він може бути більш насиченим або напівпрозорим — за вашим бажанням. А головне, що для будь-якого кольоротипу можна підібрати власний бездоганний strawberry blonde. Наприклад, для весняного та осіннього кольоротипів підійдуть теплі персикові та золотисті відтінки. Для літнього — холодні тони з фіолетовим вкрапленнями. Зимовому — перламутрові та перлово-рожеві варіанти.

Very Peri

Після того як інститут кольору Pantone оголосив головний колір року, лавандовий Very Peri потіснив інші яскраві відтінки для фарбування. Якщо бажаєте влітку кардинальних змін, він буде чудовим варіантом. Образ миттєво стане свіжим, незвичайним і незабутнім. А колір має чудовий вигляд на волоссі різної довжини: і на екстремально короткому «їжачку», і на каре до плечей, і на довжині.

Приховане фарбування

Це техніка, яка передбачає поєднання двох кольорів: верхній шар волосся найчастіше залишають у натуральному відтінку, а нижні яруси та передні пасма фарбують у яскраві, контрастні тони. Дуже стильний вигляд мають зібрані зачіски з таким фарбуванням. Хоча й з розпущеним волоссям під час руху помітний цікавий візуальний ефект.

B8DEvNS-s260_4ffhgrqITQyTy1wTw1YKyZdKFYcBepUJvJaHIp1Ci6xwoU7klI1dOuUAQKc5kuTk7eJC9ytiMPLzwXYsMtVWTzOGieKj5h2OIMsM1ikj4q8u0bOD3q24wE3UxcXvE4Uy4nNJg

Омбре на кучерявому волоссі

Ефект сонячних відблисків і вигорілого волосся, як і раніше, залишається одним з головних трендів. Таке фарбування створює враження, ніби ви щойно повернулися з відпочинку на гарячому узбережжі. А головне — він не потребує регулярного оновлення, оскільки волосся красиво відростає, продовжуючи плавний перехід. А кучерявому та кучерявому — надає ще більшого візуального об’єму.

Кольорові кінчики

Пам’ятаєте, як кілька років тому модно було фарбувати кінчики в яскраві кольори? Мода циклічна, тому ця техніка знову повертається! Це чудовий спосіб для тих, хто бажає змін, але не готовий пофарбувати всю довжину. Червоний, рожевий і помаранчевий трапляються найчастіше, але ніхто не може вам заборонити вибрати інший колір.

Контрастні поєднання

Райдужні пасма на тлі темного волосся, поєднання зеленого та жовтого, червоного та фіолетового й будь-яких інших відтінків — усе це гарячий тренд. Він для тих, хто готовий до нового й не боїться привертати увагу. Колористи-трендсетери пропонують різні варіанти: фарбування мазками, тонкі різнокольорові пасма, графічні переходи замість плавних градієнтів. Тож вперед — до експериментів!

Але не забувайте, що фарбоване волосся потребує особливого догляду. Воно більш схильне до механічних пошкоджень і сухості, тому додайте до своєї б’юті-рутини зволожувальні кондиціонери, відновлювальні маски та незмивні сироватки із захистом від ультрафіолету. А для повсякденного миття використовуйте шампуні, що зберігають яскравість кольору. Тоді ви зможете довше насолоджуватися результатом фарбування.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...