Новий прокат велосипедів у Вінниці - Sky Life

Sky Life
Автор:
Sky Life
28 квітня 2022

Прокат велосипедів дає змогу активно проводити час тим, хто не має власного транспорту. Sky Life пропонує всім бажаючим якісні, надійні моделі, з керуванням яких зможе впоратися навіть той, в кого немає багато досвіду. А професійні велосипедисти чи ті, хто планує поїздку на далеку відстань, зможуть підібрати для себе більш професійні моделі.

Відкриття нового прокату у Вінниці – це довгоочікувана подія, яка дає можливість вінничанам та гостям міста проводити час у дорозі з користю.

Новий прокат велосипедів у Вінниці - Sky Life

Хто може скористатися послугами прокату

Прокат велосипедів доступний для кожного, для того, щоб ним скористатися, достатньо мати при собі документ, що посвідчує особу та сплатити за тарифами компанії. Ціни змінюються в залежності від часу поїздки (в будні вони нижчі) та обраної моделі. Особливим попитом оренда велосипедів користується серед тих, хто:

  • Шукає спосіб весело провести час з друзями. Такі поїздки зближують друзів та дають можливість заводити нові знайомства.

  • Хоче запросити кохану людину на побачення. Навіть ті пари, які зазвичай віддають перевагу романтичній обстановці, залюбки хоча б іноді вносять в спільно проведений час активності. Поїздка на велосипеді буде одним з найкращим варіантів побачення.

  • Прагне підтримувати себе в гарній фізичній формі. Не секрет, що під час руху на велосипеді одночасно працюють безліч м’яз. Також такі поїздки сприяють формуванню сили волі.

  • Планує подивитися місто. Особливо часто такою можливістю користуються туристи та гості Вінниці, як альтернативою того, щоб ходити пішки.

SkyLife - прокат Велосипедов, Электросамокатов, электровелосипедов,  Сноубордов, горных и беговых лыж. Звоните заранее!!! Харьков, Автостанция  Лесопарк - Прокат элитного снаряжения - лыжи, сноуборды, велосипеды Харьков.
Для дітей також є можливість брати на прокат спеціальні дитячі моделі. Батьки, які прагнуть прищепити малечі любов до активного відпочинку, користуються такою можливістю.

Переваги прокату велосипедів Sky Life

Основна перевага будь-якого прокату – це можливість користуватись чимось, не купуючи цю річ. Сама по собі вартість велосипедів, як любительських, так і професійних моделей, доступна не для кожного. А от заплатити за годину їзди (вартість за одну годину від 50 грн) вже більш реально. Іншими перевагами оренди вважається можливість:

  • Протестувати переваги різних моделей (шосейні, гірські, туристичні) та вибрати найбільш підходящу для себе.

  • Отримати яскраві емоції та нові враження, особливо від відвідування нових місць.

  • Весело проводити час, не переймаючись за культурну програму – у поїздці завжди знайдуться пригоди.

  • Скористатися допомогою менеджерів Sky Life, які допоможуть як з обиранням моделі, так і з керуванням.

Лояльні ціни та проста процедура оформлення оренду дає можливість без вагань користуватися усіма пропозиціями нового прокату Sky Life.

Наразі наявні прокат: 

  • велосипедів та електровелосипедів,
  • також є електросамокати
  • гіроборди та гіроскутери.

►До всього обладнання пропонуємо всі необхідні аксесуари.
Взимку наявний прокат лиж, сноубордів, сноукостів, захисного обладнання та одягу для зимового відпочинку.

Адреса: Вінниця, Хмельницьке Шосе 85.
Графік Роботи:

  • Пн-Пт: 11:00-20:00;
  • Сб: 10:00-21:00;
  • Вс: 10:00-21:00;

(може змінюватись в залежності від ком. години)
Цены на летний прокат SkyLife в Харькове




Ціни на прокат велосипедів у Вінниці 2022

 



Як взяти велосипед напрокат?

Щоб взяти велосипед на прокат, необхідно надати документ, що засвідчує особу, сплатити оренду або залишити грошову заставу. Його розмір залежить від вибраної моделі. При дотриманні умов прокату та повернення транспорту у належному стані сума застави повертається в повному обсязі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як обрати ювелірну прикрасу для весілля: поради для подарунка
Як обрати ювелірну прикрасу для вес... Дізнайтеся, як вибрати ідеальні ювелірні прикраси для весільного подарунка, враховуючи стиль, символіку та персоналізаці...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...
Програма Porsche Approved: чи варто купувати автомобіль з пробігом?
Програма Porsche Approved: чи варто... Вибір автомобіля завжди був складним завданням, особливо коли мова йде про преміальні марки. Одним з варіантів є придбан...