Один крок до стилю – довідник модного взуття для сучасного чоловіка

modivo.ua
Автор:
modivo.ua
07 лютого 2024

Початок нового року означає, що настав час нових трендів. Здавалося б, що у світі чоловічої моди, яка стосується саме взуттєвої галузі, з часом малого що змінюється. З року в рік ми бачимо впізнавані силуети, ідентичну палітру кольорів, ділове взуття залишається діловим, а спортивне – спортивним. Насправді так воно і є, але лише частково. Зміни все ж таки відбуваються, хоч і набагато повільніше в порівнянні з жіночою модою. Добре знайомі нам моделі поступово трансформуються та оновлюються й за цими модифікаціями необхідно стежити, якщо ви хочете мати актуальний вигляд.

Один крок до стилю – довідник модного взуття для сучасного чоловіка

Які тенденції в індустрії чоловічого взуття з’являться у 2024 році?

У поточному зимовому сезоні стилісти рекомендують звернути увагу на моделі з хутряними деталями, які нагадують стиль старого Голлівуду. Вони створюють розкішні акценти, а також дозволяють не лише збагатити образ, але й чудово зігрівають ноги в морозні дні.

На показах мод можна було спостерігати появу черевиків чукка – традиційно виготовлені з натуральної шкіри, що своїм виглядом повертають нас до стриманого англійського стилю. Наступна модель – дезерти – зазвичай виробляються з замші та чудово підходять для сухої прохолодної погоди. Черевики на високій підошві стануть незамінними в холодну зиму, захищаючи стопи від пронизливого морозу. Всі ці новинки можна знайти на сторінці https://modivo.ua/c/choloviky/vzuttya/choboty-i-inshe/cherevyky, де представлений доволі широкий асортимент і розмаїття виробників на будь-який смак.

Що стосується весняного сезону – дизайнери переглянули вироби в стилі мінімалізм, звернули увагу на чисті лінії та надихнулися естетикою 90-х. Головна тенденція – адаптація взуття до будь-якого стилю одягу. Спостерігається стирання меж між класичним і повсякденним стилем, тому виробники намагатимуться запропонувати різноманітні моделі для поточної весни. Серед найпопулярніших моделей слід виділити лофери та інші види класичних шкіряних черевиків, до яких чудово пасуватимуть кардигани чоловічі на Modivo.ua.

Якщо створювати перелік актуальних тенденцій, то на перший план виходять наступні пункти:

  • мінімалізм – використання акцентних деталей допускається, але вони не повинні перетягувати на себе всі погляди;
  • товста підошва – використовується майже у всіх моделях. Це доволі практичний варіант взуття, який допомагає не перевтомлюватися та додати кілька сантиметрів до зросту, якщо в цьому є потреба;
  • білий колір – актуально не лише для кросівок або взуття в спортивному стилі;
  • натуральні матеріали – звертайте увагу на шкіряні та замшеві варіації.

Серед трендів літнього взуття слід згадати зручні сандалі, мюлі та сабо. Вітаються всі моделі, які надзвичайно комфортні для щоденного використання, поєднуються з практичним одягом, легко одягаються та знімаються. Додаткова перевага – моделі, прикрашені металевими деталями – свіжа тенденція для поточного літнього сезону.

Яке взуття не варто купувати чоловікам у 2024 році?

Деякі бренди встигли втратити свою актуальність, попри високий рівень практичності. Мова про черевики Timberland, які не підходять для модних прогулянок вулицями міста, зате стануть чудовим варіантом для спортивного відпочинку. Товари Dr. Martens навпаки очолюють тренди, тому ви можете сміливо вибрати більше однієї пари для свого гардероба.

У 2024 році варто уникати занадто яскравих, неонових і штучних відтінків, а також помітних логотипів. Найкращий вибір – всі можливі варіації чорного, сірого, пісочного, коричневого та червоного кольору. Палітру варто підбирати відповідно до свого смаку і настрою. Але найголовніше – щоб вибране взуття поєднувалося з вашим одягом.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
14 визначних пам'яток Вінниці. Що варто побачити
14 визначних пам'яток Вінниці. Що в... Вінниця - прекрасне місто, де приємно відпочивати, гуляти, насолоджуватись життям! Для вінничан та гостей міста пропонує...
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...