Пози в статевому акті, що зближують пару: п’ять варіацій

www.durex.ua
Автор:
www.durex.ua
25 травня 2020

Вивчення нових сексуальних позицій – чудовий спосіб зміцнити стосунки з партнером. Звісно, немає нічого поганого в тому, аби дотримуватися місіонерської пози. Деякі пари взагалі для досягнення фінішу використовують лише перевірені позиції. Проте дослідження показують, що пробувати нове разом, у тому числі пози в статевому акті, допомагає зберегти іскру в стосунках. То чому б не змінити улюблену позу на щось нове?

Пози в статевому акті, що зближують пару: п’ять варіацій

Запаліть кілька свічок, налаштуйтеся на романтичний лад та приготуйтеся заново відкривати одне одного за допомогою поз для сексу, які, за думкою експертів, зближують пару.

Сидячи в обіймах

У древньому індійському трактаті «Камасутра» ця поза має назву «Квітка лотоса». Це коли чоловік сидить, схрестивши ноги як у позиції лотоса, жінка залишається зверху обличчям до партнера. Поза вимагає, аби ви і ваш партнер обіймали одне одного та дивилися у вічі. Це неймовірний спосіб посилити зв'язок та збудження.

Пастушка, або вершниця

Це базова позиція для жінки зверху. «Поза відрізняється великою різноманітністю: жінка має більший контроль над ритмом, інтенсивністю та глибиною проникнення», – відмічають експерти durex.ua. Тому варто добре подбати про захист та надягти презерватив.

Партнер лежить на спині, сідає на край ліжка або відкидається назад до стіни чи узголів'я, жінка розміщується зверху. Така поза приносить більше задоволення жінці, адже вона знає, як зробити собі приємно, з радістю бере кермування у свої руки та неначе вершниця «їде» верхи.

Стоячи обличчям до обличчя

Обидва партнери стоять обличчям до обличчя. Зручно, коли жінка повертається спиною до стіни. Механіку такої позиції можуть трохи полегшити презервативи Durex Real Feel з додатковою змазкою. Вони завжди допоможуть безпечно експериментувати з рухами у сексі.

Поза стоячи чудово підходить для поцілунків, хоча єдине, чого не вистачає в багатьох вертикальних позиціях, це стійкості. Гадаєте, що потрібна чудова спортивна форма? Ні, не обов’язково. Експерти пропонують знайти, за що можна триматися, наприклад, дверну ручку, бильця, меблі чи навіть дверний отвір. Єдиний нюанс – зріст партнерів. Чим менша різниця у зрості, тим легше вдається позиція стоячи.



Ложки

«Ложки» часто розглядають як позу для ранкового сексу. Адже це дуже романтично, коли ранкові обійми переходять у щось інтимне. Обидва партнери лежать на боці, жінка згортається, щоб підігнати своє тіло вздовж тіла партнера. Якщо кохатися таким чином, чоловік зможе цілувати шию любої, триматися з нею за руки або забезпечувати стимуляцію клітора рукою чи іграшкою.

Доггі-стайл

Популярна поза «собачок» також допомагає у зближенні. Обидва партнери стоять на колінах. Чоловік заходить ззаду. Партнерка спирається на передпліччя й може повертати стегна, щоб знайти найбільш зручний та приємний кут проникнення. Можна чергувати повільні, глибокі поштовхи зі швидкими та неглибокими. У такій позі всі жіночі принади – шия, груди знаходяться в межах легкої досяжності. Чоловік може покусувати вушко, цілувати шию або ж бурмотіти брудно-солодкі фрази.

Сподіваємося, наші рекомендація виявилися корисними та цікавими для вас. Тому радимо не гаяти час та розпочати маленький романтичний експеримент просто сьогодні ввечері.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 24 квітня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска...
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...
Чи часто українці беруть цілодобовий кредит? (новини компаній)
Чи часто українці беруть цілодобови... У зв'язку із повномасштабним вторгненням життя українців, на жаль, стало вкрай непередбачуваним. Ніхто не знає в який мо...