Потап і Настя: тест на знання творчості

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
30 жовтня 2017

Потап і Настя Каменських вже два роки тому офіційно оголосили про те, що ставлять паузу у своїй спільній музичній кар'єрі на невизначений термін. Тільки уявіть, найбільш гастролюючий дует України Потап і Настя, які разом виступали більше 10 років, припиняють свою творчу кар'єру!
Команда MoeMisto впевнена, що серед нас є справжні фанати дуету, а є просто ті, які полюбляють хоч деякі з пісень популярногго тандему. Отож, пропонуємо тест на знання творчості Потапа і Насті!

Потап і Настя:  тест на знання творчості

 

Про свою творчу перерву Потап і Настя вирішили оголосити всім своїм шанувальникам відверто, щоб не поширювались різні чутки!

"Мы решили поставить наш дуэт на паузу, — рассказали Настя и Потап на своем канале в YouTube. — Все 11 лет мы дарили вам хорошее настроение и очень-очень много трудились. Мы выпустили пять альбомов, в каждом минимум 15 треков, а в некоторых и 20! Шестой альбом — это live-альбом, мы сняли к 10-летию нашей группы. Еще мы сняли целых 29 клипов! Мы вам оставили огромное наследие! Сколько продлится наша пауза, мы и сами не знаем. Но в любом случае следите за новостями, потому что мы приготовили для вас кое-что очень интересное!".

Детально дивіться у відео-зверненні: : 

Потап і Настя у своєму відеозверненні говорять про сюрприз, і зазначають, що вони ще здивують усіх. Цікаво, про що йдеться?!
Чи не про запуск сольного проекту NK, який Настя Каменских має презентувати уже на початку листопада. Адже для його презентації уже відзнято новий кліп з Аланом Бадоєвим - #этомояночь.
До речі, подивитись новий кліп та оцінити перший сольний тррек Насті Каменских можна уже 2 листопада.

"Я действительно люблю ночь, и неслучайно моя первая сольная песня получила именно такое название. "#этомояночь" – о самом долгожданном времени суток, в котором открывается вся суть женского естества. Ночь – время тайн и начала чего-то нового. Вот и я начинаю свою новую главу в творчестве", – признается сама Настя.

Отож, поки ми в очікуванні нової сольної композиції від Насті Каменских та нових товрчих сюрпризів від Потапа, пропонуємо всеж таки перевірити свої знання одного із найпопулярніших дуетів -  Потапа і Насті і пройти тест!

У тесті для вас10 запитань з трьома варіантами відповіді!
Відповідай на запитання та ділись з друзями в соцмережах! 


Що думаєш на рахунок такої творчої паузи від дуету Потап і Настя?!
І який результат тесту у тебе?!☺

Події по темі:
Коментарі до події (1)
  • Олександр Ковальов 04 Листопада

    Я знаю одне, що в м.Хмельницькому було саме криваве "місиво", щодо заборони виступу цього дуету, як колаборантів.
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРадіо у Вінниці!
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРад... Думаєте, що музеї - це нудно, старомодно і невесело!? Помиляєтесь!) Вінницькі музеї якраз навпаки - ламають стереотипи...
Найкращі цитати Ліни Костенко: про життя, кохання, людей, пандемію і ....війну та полтику!
Найкращі цитати Ліни Костенко: про... 19 березня 2024 року святкує свій 94-річний ювілей геніальна людина, українська поетеса, одна з найвідоміших жінок сучас...
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...