5 оригінальних ідей як провести День Незалежності у Вінниці!

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
20 серпня 2019

24 серпня Україна відзначає свій 28-ий День Незалежності!
Оскільки цей день - офіційний вихідний, то це чудова нагода гарно відпочити. Отож як весело та цікаво провести День Незалежності у Вінниці?

5 оригінальних ідей як провести День Незалежності у Вінниці!

Традиційно День Незалежності у Вінниці відзначається рядом офіційних святкових заходів: підняттям державного прапора, концертною програмою творчих колективів міста та області, творчими фестивалями та майстер-класами.

Офіційні заходи з нагоди Дня Незалежності у Вінниці розпочнуться 23 серпня, на площі Майдан Незалежності.


Офіційні заходи  - це добре, але ж хочеться більше яскравих емоцій. Отож, пропонуємо ТОП-5 альтернативних ідей для відпочинку, у cуботу, 24 серпня, у Вінниці.

1. Перше, що можна назвати з цікавого, так це Велопарад у Вишиванках, присвячений 28-ій річниці Незалежності України! У такому патріотичному флешмобі взяти участь можна усієї сім’єю, та ще й виграти цікавий приз. Велопробіг стартує зранку, на Майдані Незалежності.



2. До альтернативних ідей для дозвілля можна віднести і ярмаркування, а точніше Ярмарок народної творчості "Скарби Поділля", який відбудеться у Вінниці 23 серпня. 

3. Якщо вам захочеться окрім традиційних святкових заходів та виступів у Вінниці, більше драйву, позитиву, сучасної та стильної музики, то вперед на вечірку - День Незалежності


4. Якщо бажаєте побувати на справжньому роковому розгулі, тоді відвідайте фестиваль VinAugust Fest. свято звуку та драйву. Справжня музично-розважальна хвиля емоцій накриє усіх вінничан вже 24 та 25 серпня у Парку Дружби народів на Вишенському озері.


5. На честь найголовнішого державного свята нашої країни у Льодовому клубі відбудеться незвичайне святкування на КОВЗАНАХ . На вас чекатимуть веселі аніматори, безпрограшні лотереї та море незабутніх вражень про цей день.

Афіша Вінниці бажає вам гарного та насиченого Дня Незалежності!)
І не пропусти всі заходи на День незалежності у Вінниці!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...