Як взяти онлайн позику з вигідними ставками?

Кача гроші
Автор:
Кача гроші
11 жовтня 2023

Кредити в сучасному суспільстві дуже популярні, допомагаючи розв'язувати фінансові проблеми, стабілізувати матеріальне становище.
Важко знайти людину, яка хоча б раз не користувалася послугами кредитно-фінансових установ. Ми позичаємо гроші в банках та МФО на різні потреби, покупки товару, оплату лікування та відпочинок. Займаємо кошти, щоб дотягнути до зарплати, пенсії, стипендії чи соціальних виплат. Кожен кредит – це боргове зобов'язання, якого слід дотримуватись. При неплатоспроможності виникає ризик не повернути кредит і потрапити до боргової ями.

Як взяти онлайн позику з вигідними ставками?

Навіть сумлінна, відповідальна людина може зіткнутися з труднощами повернення боргу. І тут головне не допустити, щоби заборгованість досягла величезних масштабів. Невеликий борг завжди можна покрити, взявши цілодобовий кредит онлайн у Кача Гроші. МФО не відмовляє позичальникам, навіть якщо вони мають прострочення в інших організаціях. Хоча оформляється мікрокредит через Інтернет, і не потрібно підтверджувати свій дохід документами, інформація щодо кредитного рейтингу доступна автоматичній системі.

                                    Як не потрапити до боргової ями?

• Збираючись взяти кредит, адекватно оцініть свої можливості. Не беріть непіднімну для вас суму, тим більше терміни повернення даються невеликі. У Кача Гроші ви можете оформити кредит у розмірі від 1000 до 5000 гривень. Нові клієнти можуть розраховувати на мінімальну відсоткову ставку, завдяки чому не доведеться особливо переплачувати. Позичальники, які вдаються до використання кредитного сервісу, можуть користуватися пільгами та бонусами, передбаченими спеціальною програмою.

• Скористайтеся кредитним калькулятором, перш ніж вказувати у заявці суму. Калькулятор, який є на сайті компанії, допоможе визначитися з розміром та терміном кредиту. А ви зможете побачити повну суму, призначену для повернення, та остаточну дату погашення.

• Контролюйте кількість позик. Не оформлюйте відразу декілька великих кредитів, збільшуючи тим самим борг, який складніше віддаватиме.

• Плануйте свій бюджет та витрати, щоб до потрібного терміну мати вільні кошти для погашення мікропозики.

• Вибирайте зручний для себе спосіб погашення: частинами або відразу всю суму, використовуючи запропоновані методи оплати через термінал, касу банку, спеціальний кредитний сервіс, особистий кабінет.

                    Що робити, якщо не вдається вчасно виплатити кредит?

Якщо ви все ж таки не розрахували свої фінансові можливості, і не маєте коштів, щоб погасити борг, звертайтеся до кредитора, який іде назустріч своїм клієнтам. Доступним та зручним способом є пролонгація кредиту – фінансовий інструмент, передбачений МФО. Потрібно повідомити компанію за кілька днів до того, як закінчиться термін дії кредиту, що виникли труднощі з поверненням боргу. Мікрофінансова організація може піти на поступки та запропонувати як варіант вирішення проблеми збільшити термін погашення або оформити другу позику, щоб перекрити попередній кредит.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
14 визначних пам'яток Вінниці. Що варто побачити
14 визначних пам'яток Вінниці. Що в... Вінниця - прекрасне місто, де приємно відпочивати, гуляти, насолоджуватись життям! Для вінничан та гостей міста пропонує...
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...