Cемінар-практикум “Перевірки бізнесу. Мистецтво оборони"

Cемінар-практикум “Перевірки бізнесу. Мистецтво оборони"

Провідні експерти Спілки підприємців СТІНА допоможуть слухачам створити або доповнити власну стратегію захисту від перевірок.

Участь у семінарі – безкоштовна за умови попереднього запису.
Місце проведення: Галерея XXI (ІнтерШик), вулиця Архітектора Артинова, 12а
Дата і час: 16 листопада з 10:00 до 16:00
Тренери: 
Зільберт Євген Михайлович
Багаторічний практичний досвід участі в якості правозахисника при проведенні перевірок.
Брав участь у розробці проектів законів “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності”, “Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”. Член оргкомітету та учасник Податкового майдану (2010 рік). Досвід  лекторської роботи – 36 років.
 

Печалін Олександр Валентинович
Має  6-річний досвід роботи ревізором у податкової інспекції. Здійснив більш 50 виїздів на перевірки підприємств у якості правозахисника. Провів більш 30 тренінгів з безпеки підприємницької діяльності. Ініціатор створення у Вінницькій області Інституції бізнес-омбудсмена.
Член ради підприємців при Кабінеті міністрів України, Голова регіональної ради підприємців при Вінницькій ОДА. Сертифікований фахівець з зменшення адміністративного тиску на мікро-, малий та середній бізнес (Ecorys Rotterdam, Королівство Нідерландів). Тренер з регуляторної політики (Сертифікат Державної регуляторної служби, проект ЛЕВ), випускник Киево-Могилянської бізнес-школи.

Детальна програма семінару та реєстрація тут
Тривалість семінару:
8 годин
Довідки за телефонами: (096) 152 60 70

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення