Гранд Фінал Нової  Професійної  Української дрег-рейсинг серії у Вінниці

Гранд Фінал Нової Професійної Української дрег-рейсинг серії у Вінниці

Всі анонси від: Вінницька федерація драгрейсингу та дрифту

Фінал найпотужніших перегонів України – нової Професійної Української дрег-рейсинг серії – відбудеться у Вінниці 4 серпня.

В 2018 році Вінницька федерація дрег-рейсингу і дріфту та Андрій Гальчинський розпочала нову еру Українського дрег-рейсингу та заснувала нову Професійну Українську дрег-рейсинг серію PROUDRS (Professional Ukrainian Dragrasing Series), що також отримала комерційну назву Belshina Dragracing Pro Competitions of Ukraine.

Вже 4 серпня в Вінниці глядачів очікує грандіозний ФІНАЛ Професійної Української дрег-рейсинг серії PROUDRS. Організатори вже готують чимало сюрпризів для глядачів. Маємо надію, що Ігор Коряка, який замовив в Америці дрегстер класу PRO MOD потужністю до 4000 тисяч кінських сил, встигне прийняти участь у змаганнях. Наразі пілот запевняє, що робить для цього все можливе. Польські професійні пілоти Мартін Блаут та Гжегош Сташевський отримали запрошення та готуються до фіналу у Вінниці. Ігор Врабіє ремонтує після поломки свого надпотужного Godzilla та планує скласти конкуренцію поки що засекреченому, аде дуже потужному пілоту.

Всі найкращі пілоти з України та не тільки наразі подають заявки на участь в фіналі. Сподіваємось, що доля та погода будуть до нас прихильними. Адже фінал PROUDRS 2018 обіцяє подарувати глядачам неймовірні заїзди та незабутні враження від українського дрег-рейсингу. Отож, займайте кращі місці на VIP-трибунах, плануйте зазделегіть дрег-вікенд у Вінниці та готуйтеся насолоджуватися найпотужнішими перегонами України! В зв’язку з неочікуваною смертю віце-президента Вінницької федерації дрег-рейсингу та дріфту, фінал серії буде присвячений вшануванню пам’яті Олега Тітко.

Початок: 12:00

Вартість: від 200 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення