«ДахаБраха»  у Вінниці!

Магію етно-хаосу, українських автентичних пісень, яким більше тисячі років, і старовинних інструментів вінничанам 26 травня о 19.00 у театрі імені Садовського подарує неперевершена «ДахаБраха».

Це не звичайний гурт, а справжній феномен - колектив, який в обхід усім законам шоу-бізнесу збирає аншлаги не тільки в рідній Україні, а й далеко за її межами. 

Сьогодні «ДахаБраха» - найбільш знаний український етно-гурт за кордоном. З гастролями вони об’їздили весь світ: від Кореї і Австралії до США і Латинської Америки. Неодноразово були героями угорського фестивалю «Sziget», французького «Rencontres Trans Musicales», «WOMEX» у Греції, «Roskilde» в Данії, «Ethnosur» в Іспанії, а чотири роки тому стали гостями найпопулярнішого у світі фестивалю world music «WOMADelaide» в Австралії.

Якщо ви є шанувальником чи шанувальницею колективу ДахаБраха і пам’ятаєте рік нашого заснування - то можемо спільно порахувати, що в цьому році нам 20. Половину з цього часу ми живемо й працюємо в країні, на яку напала інша країна. Набагато більша, набагато могутніша і абсолютно немилосердна та дика.
І зрозуміло, що на усіх наших концертах, як поза нашою Батьківщиною, так і в українському турне, ми не зможемо оминути цю тему, адже вона визначає наше життя і творчість, особливо, з 24 лютого 2022 року. Проте, ми гратимемо для вас наші найкращі композиції, що були придумані за 20 років, і особливо приємно буде грати композиції, написані цього 2024-го року.
Ми скучили за нашими рідними українськими глядачами, і щасливі, що цього разу ми зустрінемося з вами в десяти українських містах. Ми мріємо про стійкий мир і спокій в нашій країні та захоплюємося нашими героями, які наближають нашу перемогу своїми вчинками й самопожертвою. Тому всі концерти будуть благодійними, і всі гроші з наших гонорарів підуть на потреби фонду "Птахи" - https://ptahy.vidchui.org/ Тати Кеплер, яка ефективно займається допомогою українському війську вже багато років.
Отже, до зустрічі, наші безстрашні неймовірні українці!

26 травня о 19.00 у театрі імені Садовського вінничани одними з найперших почують нові пісні «ДахаБраха».

Вас чекає неймовірне поєднання автентичної музики із сучасним драйвом та цілий парад музичних інструментів.
Під час концерту учасники «ДахаБраха» заграють для вас на волинці, дарбуці, таблах, діджеріду, тромбоні, акордеоні, джембе, перкусії, басових барабанах, жалійці, флейті, гармошці, віолончелі і бугаю.

Вартість квитків -
390 - 1050 грн
Квитки на вінницький концерт «ДахаБраха» вже у продажу!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення