Дунайська рапсодія +  Свято коронації в Братиславі!

Дунайська рапсодія + Свято коронації в Братиславі!

Всі анонси від: Укрвінінтур

Програма тура:

24.06.2015

4.00  - Виїзд з Вінниці. Підбираємо туристів в Хмельницькому, Тернополі, Львові.

Транзит по Україні.  Перетин кордону.  Приїзд до  Кракова.   Оглядова екскурсія по  старому Кракову у супроводі професійного гіда. Огляд середньовічних міських фортифікацій з воротами і Барбаканом, Головної Ринкової Площі, Сукняних Рядів, Маріацького Костьолу, Ягелонського Університету, в якому вчився Микола Коперник і Папа Римський Ян Павло II, територія замку Вавель, Кафедрального собору.

Поселення в готель. Ночівля

25.06.2015

7.00 Сніданок.  Переїзд до Словакії в м. Братислава.  Оглядова екскурсія по Братиславі .Древні палаци, фортеці, тиша садів та парків, мальовничі вулички старого міста творять особливу атмосферу, що гармонійно поєднується з пульсуючим життям сучасних мешканців. Затишні доглянуті вулиці оточені старовинними архітектурними пам’ятками, палацами та каплицями, що здебільшого були зведені в епоху правління Марії-Терезії. Споконвіків і до сьогодні цьому місту притаманні краса, спокій і мудрість…

Поселення в готелі. Ночівля.

26.06.2015

 7.00 Сніданок.  Переїзд до столиці АвстріїВідня. Оглядова екскурсія «Віденська симфонія».  Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста. Екскурсія починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів Хофбург, далі прогулянка по Віденській Рінґштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору св. Стефана.

27.06.2015

8.00 Сніданок.  Оглядова екс Кокурсія «Будапешт – перлина Дунаю». Старовинна Буда та елегантний Пешт, злиті у двомільйонний мегаполіс. Їх розділяє величний Дунай. Головна площа столиці – площа Героїв, казковий замок Вайдахуняд, найкрасивіший у світі Парламент, унікальний готичний собор Богородиці (Св.Матяша), тераси Рибацького бастіону таролівський палац. Поєднання природи та архітектури – це Будапешт!

28.06.2015

Орієнтовно о 18.00 – приїзд до Вінниці

У вартість входить:

проїзд автобусом  євро класу по всьому маршруту;

проживання   в готелі 3 * зі сніданками

оглядові пішохідні екскурсії по Кракову, Братиславі, Відню, Будапешту.

медична страховка; 

оформлення візи

Додатково оплачується: вхідні квитки  в музеї, галереї, факультативні екскурсії . 

Оплата візового центру – 550 грн.

Консульський збір - 35 ЄВРО Пенсіонери, діти та студенти віком до 21 року –  консульський збір не сплачують.

При відмові у відкриті візи не повертається

Організатор:

м. Вінниця

вул. Соборна 54, офіс 5

тел: 67-10-11, 57-93-76,

E-mail: [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення