Фестиваль «Дні Японії» у Вінниці

Фестиваль «Дні Японії» у Вінниці

Фестиваль «Дні Японії» цього року завітає до Вінниці!
У перші вихідні листопада місто прийматиме у себе один з наймасштабніших заходів у рамках Року Японії в Україні – фестиваль «Дні Японії у Вінниці».

Мета фестивалю: ознайомити жителів Вінниці та гостей міста з багатою японською культурою у всіх її проявах: література, музика, мистецтво, спорт, організація бізнесу.

На гостей фестивалю чекають:
 •  
демонстрації японських бойових мистецтв, а також таких прикладних мистецтв, як ікебана та чайна церемонія у виконанні єдиних в Україні офіційних представників найстаріших японських шкіл;
 • концерт неперевершених японських артистів;
 • лекції про освіту, інновації, подорожі та культуру;
 • майстер-класи з каліграфії, оріґамі, мистецтва декоративної упаковки і не тільки.
Крім того, у місто вперше одночасно завітають виставки колекційного японського одягу, ляльок, каліграфії, ремісничих виробів, гравюр, кераміки, це вже навіть не згадуючи про численні фотовиставки. 

Ви тільки уявіть - 6 локацій, більше 20 майстрів, не менше 50 учасників, десятки активностей – кожен знайде щось до смаку. 
Протягом фестивалю вінничан познайомлять з багатою японською культурою у всіх її проявах: література, музика, мистецтво, спорт та навіть організація бізнесу. На святкування до Вінниці також завітає Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Сумі Шігекі.
Фестиваль проводитиметься за підтримки Посольства Японії в Україні та Вінницької міської ради.

Вхід на фестиваль вільний!
Сторінка заходу на Facebook

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення