Фестиваль ремесел «Дунстан»

Фестиваль ремесел «Дунстан»

Всі анонси від: Центр ремесел Дунстан

🤗 22 травня 2021 року відбудеться третій всеукраїнський фестиваль ремесел «Дунстан». 

Захід проводитиметься на території Центру ремесел «Дунстан» у селі Стадниця (6 км від Вінниці). 🏰 Локації Фестивалю працюватимуть з 13-00 до 19-00.

Фестиваль присвячений Дню святого Дунстана - покровителя ковалів, ювелірів та музикантів, який жив у Британії за часів Середньовіччя.

Метою фестивалю є вивчення народних ремесел в гармонійній атмосфері родинного відпочинку, зміцнення сімейних цінностей та ознайомлення з легендами і традиціями середньовічної Європи в поєднанні з українським колоритом та гостинністю. 

🏆 Фестиваль ремесел «Дунстан» регулярно займає високі рейтинги у переліку найкращих туристичних локацій не лише Вінниччини, але й України. У минулому році фестиваль увійшов в ТОП-10 регіональних фестивалів на конкурсі Українського культурного фонду, і за версією сайту «Туризм ТСН.ua» він потрапив до переліку найкращих українських івентів.

На гостей чекають: 

► Різні майстер-класи з народних ремесел та конкурси: художня ковка, вироби з металу; ювелірна справа; карбування монет; гончарне ремесло; вироби з дерева та гіпсу; розпис по дереву та інші ремесела. 

► Ігри та конкурси у парку середньовічних розваг: приготування страв у помпейській печі; ярмарок виробів народних ремесел; турнір зі стрільби з луків; шоу середньовічного бою; флеш-моб із посвяти у лицарі; конкурс з середньовічних танців та музики; катання на підводі з коником по селу; запуск повітряних зміїв.

► Експозиція "Герби Поділля"; Ландшафтні інсталяції музею середньовічної Британії. 

Умови участі у фестивалі ремесел «Дунстан-2021»: 

🎟 Срібний квиток - 100 гривень. Доступ на локації: музей середньовічної Британії, лицарські бої, середньовічні ігри (ходулі, гойдалки, бій мішками на колоді, командні лижі, атракціони "Середньовічний лабіринт" та "Лицарський приціл", залізні коні, "Середньовічний трубопровід"), майстерні ремесел та ярмарок творчих виробів. 

🎟 Золотий квиток - 220 гривень. Всі можливості за срібним квитком, а також стрільба з луків (10 пострілів), карбування монети святого Дунстана (монета залишається на згадку про фестиваль) та катання на підводі по селу. 

* Учасники та учасниці, які придбали золотий квиток та будуть вдягнені у стилізовані старовинні костюми зможуть безкоштовно брати участь в флеш-мобі з посвяти у Лицарі за участі Короля Артура! 

💰 Участь у майстер-класах з народних ремесел оплачується додатково. 

Для груп, кількістю менш ніж 10 осіб – квитки можна придбати тут

Для груп, кількістю більше 10 осіб, з метою запобігання черг, квитки та замовлення майстер-класів можна придбати за тел.: +38 (066) 453-09-63+38 (067) 599-79-73 

РЕЄСТРАЦІЯ НА ФЕСТИВАЛЬ: https://forms.gle/PMnNtznQ65XHYMHw6

Відеопрезентація фестивалю: https://youtu.be/LchMUva9fws

🛡 Заходи проводитимуться на свіжому повітрі. Необхідні запобіжні правила безпеки в умовах карантину впродовж заходу будуть ретельно дотримані.

Слідкуйте за інформацією про програму фестивалю:

► на сайті - https://dunstan.org.ua/dunstan-crafts-festival/

► facebook - https://m.facebook.com/dunstan.ua

► youtube - https://www.youtube.com/c/dunstanfest

З приводу участі у фестивалі, з питань співпраці та підтримки заходу телефонуйте: +38 (066) 453-09-63+38 (067) 599-79-73 

Організаційний комітет Фестивалю ремесел "Дунстан-2021"

Відео-анонс фестивалю                                                                                                                            




Згадаємо, як це було минулого року:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення