Гліб Самойлов. Кращі хіти «Агата Крісті» & The MATRIXX у Вінниці

Гліб Самойлов. Кращі хіти «Агата Крісті» & The MATRIXX у Вінниці

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

24 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів у рамках масштабного туру Гліб Самойлов  зі своєю групою The Matrixx виступить у Вінниці з особливою драйвовою програмою.

Крім нових пісень Гліб Самойлов  виконає цілий блок нетлінних хітів «Агата Крісті»: «Опиум для никого», «Ковер-вертолет», «Секрет», «Как на войне» та багато інших улюблених мільйонами пісень, на яких виросло не одне покоління, які ми всі любимо і знаємо напам'ять.

«Агата Крісті» у 90-ті стала по-справжньому культовою групою – і все завдяки тим унікальним пісням, які писав саме Гліб Самойлов.

Рок-ідол, легендарний музикант, з іменем якого асоціюють цілий період в історії російського року – у свої 46 років Гліб Самойлов продовжує епатувати і дивувати публіку!

Його концерти – це гримуча суміш готичного пост-панку та електронної музики, глибоких текстів, просочених сарказмом і «магією», містичної атмосфери і ураганно-експресивної манери виконання.

24 листопада Вінниця сповна відчує драйв культової рок-музики! 

Квитки на концерт Гліба Самойлов  і The Matrixx вже у продажу!
Купуйте квитки на сайті http://bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів та замовляйте безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Свою групу The Matrixx Гліб Самойлов створив після розпаду «Агата Крісті» у 2010 році.
Гурт The Matrixx одразу розпочав свій творчий шлях у статусі визнаної рок-легенди, адже у групу кожен музикант прийшов на піку слави:  Гліб Самойлов, Дмитро Снейк Хакімов і Костянтин Бекрев грали в «Агата Крісті», а Валерій Аркадін – у групі «Наив».

Роково-синтетична музика, зухвала, але виразна лірика і провокаційний імідж прославили The Matrixx, зробивши її найяскравішим явищем альтернативної сцени. За 6 років група випустила  чотири альбоми, один акустичний, концертний DVD і зіграла тисячі концертів.  Ця команда суперпрофесіоналів з перших акордів бере зал у полон ритмічної уваги, співпереживання, кайфу і драйву.

Улюблені культові хіти і шалена енергетика, приголомшливий звук та грандіозне світлове шоу, театральна атмосфера, готичний шарм і фантастичне рок-звучання – 24 листопада о 19.00 у вінницькому Будинку офіцерів буде справжнє торжество Рок музики!

З Глібом Самойловим  і культовими рокерами Вінниця відірветься на славу!

Пригощає ресторан «Тифліс».
Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення