Гурт The Hypnotunez у Вінниці

Гурт The Hypnotunez у Вінниці

7 травня у Вінницю з концертом завітають майже "зірки", адже тепер, після успішної участі у телевізійному шоу Х-фактор", вони відомі на всю Україну. Експресивні, унікальні, зовсім неперебачувані - колектив The Hypnotunez!

Гурт The Hypnotunez співає у стилі джаз-панк та свінгкор, об’єднавши ці та інші музичні напрямки у свій власний стиль під назвою шаут-свінг (shout-swing).У своєму рідному місті 

Такої гіпно-напруги давно не бачила Вінниця!

The HYPNOTUNEZ: концерт-презентація нового джаз-панк альбому "New Origins"

Перший концерт гурту після довгої перерви з презентацією в рідному місті!
Концерт відбудеться на сцені величезного-закинутого кінозалу ̶Р̶О̶С̶І̶Я̶ (Соборна, 4) в дусі справжнього панк-рок концерту + support band : special guest (деталі згодом)

The Hypnotunez - це вінницька музична формація, яка вдало поєднала у своїй творчості свінг, панк-рок, ска з впливом багатьох інших напрямків і вдало поєднує музику від 30х років ХХ століття до сьогодні. Це єдина у своєму роді музична суміш, яка знайшла себе у авторському жанрі Swingcore та вдихнула нове життя у напрямок Jazz-Punk.

Гурт активно дає виступи у багатьох європейських країнах. Хлопці ділили одну сцену з Gogol Bordello, Rezurex, Shut Up! Twist Again!, Олегом Скрипкою та багатьма іншими артистами.


Гурт The Hypnotunez був створений у Вінниці у 2013 році. Все розпочалось з задумки лідера гурту - Гера Луідзе, який і почав збирати свою команду однодумців. Назва гурту походить від «hypno-», що в українській мові відповідає компоненту «гіпно-», і «tune» — мелодія, мотив. 
Цього року колектив потрапив на телевізійне шоу від каналу СТБ - Х-фактор-7 і став джокерами проекту, що означає - працювали без наставника та тренера. Але популярність серед глядачів довела колектив до 5-ки найкращих серед цьогорічних учасників. 

Склад гурту: 

  • Гера Луідзе — контрабас, вокал
  • Тимур Ахтамов — саксофон
  • Сергій Суздальцев — ударні
  • Олег Прокопчук — гітара
  • Володимир Лінник — тромбон
Не пропусти! 7 травня
Де:
колишній кінозал "Росія", вул. Соборна 4
Початок о 19:00
Вартість квитків: 300 грн
Квитки тут
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення