Христина Соловій у Вінниці

Увага! Концерт перенесено з 16 листопада на 5 березня!
5 березня у Вінниці у філармонії відбудеться концерт чарівної співачки, яка підкорила своїм голосом усю Україну, Христини Соловій, початок о 18:30.

Ми давно не бачились. Я ось скоро буду у твоєму місті. Давай зустрінемось?..

Хочу знати як ти. Мені стільки треба тобі розповісти. Знаєш, я нарешті записала альбом своїх пісень.

Ти їх ще не чув, але вони про тебе.
Про нас. Бо ти - моє натхнення.
Пам'ятаєш наше літо?
Воно тепер звучить у моїх піснях голосом моря...

Хочу знову побачити твої очі. Хочу співати тобі. Чекаю нашої зустрічі.

Твоя Х.С.

У війну здається, що час зупинився. Важко переживати всі ті випробування, які зараз є в кожного українця. Христина Соловій, яка постійно пропагує все українське, своїми концертами намагається хоча б на короткий час допомогти землякам відволіктися від думок про війну. Вже 19 липня розпочинається її великий український тур.

Талановита молода співачка зібрала власний гурт, до якого увійшли одні з кращих музикантів країни. Тому ми з особливим пієтетом очікуємо феєричність концерту народного голосу країни Христини Соловій.

Рідкісний меломан зможе встояти перед її ніжністю та шармом!
Творчість Христини Соловій неймовірно вражає і пробирає кожного слухача і глядача до мурашок. Артистка мріяла донести до людей лемківську пісню, що вона й робить по сьогоднішній день. І якщо ви хочете почути виконання неймовірно-гарних і щиросердечних хітів, запрошуємо вас на незабутній вінницький концерт 16 листопада

Нагадаємо, музична кар'єра Христини Соловій розпочалась у 2013 році з участі у шоу «Голос країни», у якому у складі команди Святослава Вакарчука вона дійшла до фіналу, виконуючи в основному пісні Лемківщини.
Львів’янка одразу скорила серця українців не тільки своїми вокальними даними, але й своєю щирістю і виконанням композицій у власному аранжуванні.

Після проекту Святослав Вакарчук став продюсером дебютного альбому Христини Соловій «Жива вода», а відео вже на першу її авторську пісню «Тримай» стало справжньою сенсацією, як і сама композиція. Кліп на пісню «Тримай» став лауреатом національної премії Yuna-2016 у номаніції «Кліп року» і зібрав понад 8 мільйонів переглядів на YouTube!

Дебютний альбом «Жива вода» отримав схвальні відгуки критиків та потрапив у ТОП кращих альбомів року. Наразі на Soundcloud платівку прослухали майже 2 мільйона разів!

Завдяки успіху альбому Христина Соловій стала лауреатом премії «Золотий Аристократ 2015» від «Радіо Аристократи» у номінації «Стартап року: Музика/Культура».

Враховуючи досвід концертів Христини Соловій у інших містах, вінничанам варто подбати про квитки заздалегідь, щоб перед концертом не штурмувати організаторів та соціальні мережі у пошуках «хоча б одного місця».
А те, що цей концерт ви запам’ятаєте на все життя – гарантія 100 %!

Вартість: 290 - 650 грн 
Коли: 5 березня о 18:30
Де: Обласна філармонія

Коментарі до події (13)
  • Дробина Анастасия 02 Травня

    Тримай мене міцно*)
  • Elena Prisiazhnaia 25 Квітня

    Тримай
  • Ірина Пліхта 23 Квітня

    Хто, як не ти?
  • Муляр Наталия 20 Квітня

    Тримай мене міцно
Отримуйте
регулярні оновлення