І розкопки, і скелі - все в один день!

І розкопки, і скелі - все в один день!

31 серпня відвідай місце, де ти ніколи не був!

А чи був у вас такий день в житті, коли ви були і на розкопках, і на скелях? Як ні, то гайда з нами в подорож! Всього один день, а вражень вам на роки!
Знаєте у чому наша відмінність від звичайних туристичних агенцій? Ми великі поціновувачі прекрасного і смачного! Тож вам не потрібно збирати із собою “тормозки” - бо ми вже про все подбали. Протягом всієї подорожі ми будемо знайомити вас не тільки з прекрасним та історичним, а ще й зі смачним та автентичним!
Тут вам будуть і місця сили, і майстер-клас по в'язанню хустки, і автентичний обід в малееесенькому селі… Мало? То ми вас зводимо і на розкопки, і на лебедине крило! Повірте, ви повернетесь іншою людиною, щасливою, спокійною, натхненою і ситою!

Пункт №1: 7.00 ранку Центральний автовокзал.
Тут ми збираємося, знайомимося, рахуємося і звідси виїжджаємо.

Пункт №2: 10.00 – с. Гальжбієвка. Музей народних промислів. Майстер-клас Хустка.
Отут вже ви точно не були і такого не бачили! Тримайтесь міцніше!

Бо ми вам покажемо:
Музей народних промислів, який місцева вчителька відкрила всього рік тому! Мало того що всі експонати зібрані по односельцях, так громада передала цей музей до державної власності!
От саме там ми будемо вчитись традиційно в'язати хустки. Повірте, в тих традиційно пов'язаних хустках дівчата стають самі як ляльки! Таких фото ви не зробите більше ніде!

Пункт №3: 11.30 село Біла. Скельна церква, Мохната гора.
Ви чули про дуууже популярне місце для фото у Норвегії - Язик троля? А можете собі уявити, що в нас на Поділлі є чи не краще!

Підемо ми з вами лісовою стежкою у скелі над Дністром, саме там причаївся Скельний храм в якому зберігся оригінальний вівтар! По правді, скеля там крута і стежка не те щоб була, але така енергетика, що людей веде як по нитці! Маршрут не довгий та складний, вгору всі йдуть, шпортаються, а вниз полетите як на крилах!
От саме там, прямо біля вівтаря є відкрита скеля - Лебедине Крило. От звідти ви привезете найкраще селфі свого життя, звісно, як наважитись постояти там!
Після того - поведемо вас ще й на оглядовий майданчик на Мохнатій горі - звідти відкривається вид на Підкову Дністра!

Пункт №4: 13.00 обід в с. Оксанівка.
Після всіх тих поневірянь по скелях - треба добре підкріпитись, ми ж казали вам, що дуже поважаємо смачненьке?

Ми вас пригостимо:
У малесенькому селі над Дністром проживає всього 32 особи! Уявіть таке! Нас двадцять, а їх не набагато більше! Тож все село стане нашим туристичним об'єктом!
Розпочнемо з чудового обіду. Оксанівський обід - це традиційний борщ, мамалига з вершками, шкварками та оксанівською бринзою, а на солоденьке - коржі з маком та каравай з сезонними фруктами!

Пункт №5: 14.00 Буша, екскурсія по заповіднику. Храм, кладовище, трипільські розкопки, Вежа.
Буша зустрічає нас національним заповідником. Розпочнемо зі Скельного Храму, відвідаємо підземний вівтар. Місце надзвичайної сили! Повірте, вам захочеться сюди повернутись не один раз!
Також завітаємо до трипільських розкопок, які у 2005 році розпочали студенти та викладачі Вінницького педагогічного університету ім. М. Коцюбинського. На площі всього 150 метрів виявили залишки трипільського житла, незначні залишки чорноліської культури та залишки житла пізнього середньовіччя! Все це в одному місці!

Пункт №6: 17.30 джерело.
Перед виїздом додому заскочимо до справжнього кристально чистого джерела, вмиємось і наберемо водички в дорогу!

Пункт №7: 20.30 повернення до Вінниці.
Орієнтовно о цій годині ми доставимо вас до рідного міста! Та зауважте, ви повернетесь трошки іншою людиною! Бо за цей день ми вам покажемо неймовірні красоти Поділля, проведемо стежками історії та, що там правду ховати, добре погодуємо і повеселимо!

Трошки технічної інформації, щоб ви знали, що до чого.

Збір: о 6.45 ранку біля Центрального автовокзалу.
Старт: о 7.00.
Група: максимум 20 осіб.
Транспорт: комфортабельний мікроавтобус.
Дрес-код: зручне взуття та одяг.
Аксесуари: Насамперед — гарний настрій. А там вже на бажання — фотоапарати, гроші на магнітики та блокноти для автографа від нашого супергіда.

Вартість: 700 гривень з одного щасливого мандрівника. По секрету — маємо корпоративні знижки!
У вартість включено: проїзд, страхування, всі дегустації та застілля! А ще неймовірні екскурсії від нашого супергіда Оксани Володимирівни! Маленький спойлер — ви будете у захваті, повірте!

Фініш: орієнтовно о 20.30 ми повернемо вас у Вінницю з багажем нових емоцій і вражень!

Забронювати собі місце у нашому ХепіБас можна за телефоном  +38 097 572 02 81, Оксана Володимирівна

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення