Ігор Юрковський: ювілейний гала-концерт

Ігор Юрковський: ювілейний гала-концерт

Всі анонси від: Вінницька обласна філармонія

Запрошуємо Вас отримати незабутні враження, прослухавши пісенні та музичні композиції Ігоря Юрковського в його талановитому індивідуальному аранжуванні та​ авторському поданні.

ЖИВИЙ ЗВУК!

Ліричний концерт​ «Ти-мої крила» з​ акустичними інтонаціями від талановитого автора і виконавця, заслуженого артиста України перенесе Вас у Світ НЕсинтетичної музики та творчості, яка​ з’явилася​ на світ, пройшовши скрізь струни душі​ співака.

Ви і Ваша родина отримаєте​ можливість перебувати декілька годин у феєричному оточенні гармонійно поєднаних музики і шоу.
Нові музичні композиції у поєднанні із беззаперечними хітами з творчого надбання заслуженого артиста України не залишать Вас байдужими і дозволять отримати справжню насолоду від сучасної української музики.
Ігор Юрковський​ вже багато років поспіль​ популяризує через призму свого таланту українську сучасну музику. За десятки років у артиста є своя вдячна аудиторія, яка з нетерпінням очікує на його концерти.

Інтенсивна гастрольна діяльність Ігоря Юрковського тільки збільшує коло поціновувачів його творчості, адже​ учасники його сольних концертів у багатьох країнах світу після прослуховування перших акордів його композицій перетворюються на беззаперечних шанувальників його творчості і таланту.

Ігор Юрковський запрошує Вас провести серпневий вечір п’ятниці у затишній залі Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича​ разом з ним та його талановитими доробками.

До зустрічі на святі української музики 13 серпня 2021 року о 18:00!

Початком творчості Ігоря Юрковського стала участь у фестивалі «Червона рута - 1989». Відтоді побачили світ вже п'ять альбомів співака. Ігор Юрковський виконує пісні переважно українською мовою, хоча має в репертуарі й польські пісні. Загалом за понад 20 творчих років артист написав та виконав близько  сотні пісень. Ці твори давно завоювали серця слухачів, а деякі з них стали настільки популярними, що їх вважають народними.

Ігор Юрковський є лауреатом численних всеукраїнських конкурсів та хіт-парадів, не раз визнавався найкращим композитором країни. А його авторські пісні «Повернися, соловейку», «Для мене», «Летять лелеки», «За кордон», «Виноградна лоза» неодноразово визнані кращими піснями на всеукраїнських фестивалях.

Вартість квитків: 150 - 200 грн
До зустрічі на концерті!
#PC_Nekrasov #YURKOVSKYI

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення