IMAGOjazz

Вінниця зустрічай вперше новаторський музичний проект зі Львова IMAGOjazz!

IMAGOjazz - це Інна Нотка (клавіші, композиція), Юра Михайловський (флейта, аранжування, слова), Юля Ковальська (вокал, шумові ефекти, варган, слова), Ілля Терещенко (ударні)

   

Грати "Імагівці" будуть свою сольну програму "Сон Фавна", яка була написана музикантами протогям року та стане основою для альбому який буде доступний колу слухачів наприкінці зими.

Особливим звучання гурту роблять елементи джазу, етнічних мотивів, нео класики, які в комбінації утворють міжстильові аранжування і великі можливості для професійних вмінь музикантів. При першій зустрічі з їхньою творчістю ви отримаєте свіже бачення сучасної експеремментальної авторської музики.

IMAGOjazz народився 2018 року у Львові. Цей гурт об'єднав в собі чотирьох музикантів які працювали в різних музичних напрямках від класики до авангарду, тому арсенал виконавських музичних технік достатньо великий, а впливи різних мистецьких течій вплинули на поєднання музики гурту з танцювальними перформансами, відео інсталяціями та віршованими речетативами.

Вечір буде неймовірний, Jazz та танці .Що може бути прекрасніше!

P.s. - на заході діє Дрес-код : Літній одяг (Легкий одяг на короткий рукав ).Передягнутися можна на самому заході у #Cherdak.
Можливе фізичне навантаження у вигляді танців та перенесення стільців!!!

Початок 21 грудня o 20.00
Та о 21.30 на вас чекає атмосфера танців
У виконанні Twin Beat (Вінниця) ,Vinyl Set
Вартість квитків 200 грн. До 20 грудня включно .
У день початку 21 грудня вартість квитків 250 грн.

Кількість місць обмежена!!!
Реєстрація за посиланням:
Детальніше тел.+380930374664

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення