Improv Live Show у Вінниці

«СМІЄМОСЬ НЕ ЗДАЄМОСЬ» - саме під таким гаслом пройде благодійний концерт від творців Improv Live Show. 

З перших місяців повномасштабного вторгнення команда Improv Live Show організовує благодійні концерти на підтримку Збройних сил України.

Головні зірки шоу Вова Шумко та Валентин Міхієнко, разом із зірковими гостями, шоуменами та імпровізаторами дали понад 20 концертів по всій країні, на яких загалом було зібрано більше 4,5 мільйонів гривень!

Отримані кошти команда направляє до ГО “Ліга Життя”, яка вже передали нашим захисникам більше 30 автомобілів, величезну кількість дронів, бронежилетів та іншого життєво необхідного спорядження для наших бійців.

Також команда Improv Live Show дає концерти для наших захисників та захисниць, щоб підняти їм настрій та пітримати їх моральний дух.

Другого вересня у Вінниці відбудеться благодійний-концерт аукціон від творців Improv Live Show.
Прибуток від аукціону піде на потреби ЗСУ. Захід пройде у Вінницькій обласній філармонії за адресою Хмельницьке шосе 7. Початок події - о 18:00.

У Вінниці Improv Live Show покаже справжній майстер-клас по гумору.

Improv Live Show - це гучна подія в світі гумору і абсолютно новий жанр для України.

Все що буде відбуватися перед вами на сцені - повна імпровізація. Ніяких заготовок і сценарію, всі теми для жартів дають глядачі із залу. Ніхто не знає, що станеться в наступну секунду, але точно відомо, що це буде дуже смішно.

Якщо ви хочете побачити втілення найскладнішого гумористичного жанру на сцені і отримати масу задоволення, то ми чекаємо вас.

Вартість: 300 - 400 грн

Один з телевізійних випусків дивись далі: 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення