Інтелектуальна гра "Мафія"

Інтелектуальна гра "Мафія"

Запрошуємо Вас приєднатись до нашого клубу інтелектуально-психологічної гри «Мафія»!

«Мафія» - чудовий варінт для проведення часу в компанії друзів, родини, колег або (поки ще) незнайомців!  В неї можна грати на будь-якому рівні досвіду та отримувати задоволення від цього неймовірного процесу! Ця гра наповнена величезною кількістью емоцій, хитрощів, логіки та спілкування.

Для тих, хто взагалі не в курсі про що мова, рольова гра Мафія відбувається наступним чином: Є два ворогуючих табора: Мирні та Мафія; та два періода гри – день та ніч. Мета гри - з'ясувати інтуїтивно або логічно, хто є хто та знешкодити одну з сил. Три гравці мафії знають одне одного і роблять все для перемоги над мирним містом - виявити та вбити вночі або на голосуванні Шерифа або якомога більше мирних жителів. Мирних більшість, але вони не знають ролі нікого окрім своєї, вони мають шляхом голосувань позбавитися гравців мафії з гри.

Звертайтесь! Організація та проведення гри Мафія під ключ! Маски, ігрові карти, номерки, тематичний музикальний супровід, та ведуча, яка розкаже правила гри та проведе цікаві та незабутні ігри!

Проведення виїздних ігор на вашій території, на природі. За подробицями - пишіть та телефонуйте: 093 580 21 40
Ігри проходять щовівторка та щосереди у м. Вінниця, ресторани "Маклауд" (вул. Князів Коріатовичів 3а) та "Відень" (вул. Театральна 41)



Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення