Канікули у Львові!

Канікули у Львові!

Всі анонси від: Укрвінінтур

Програма поїздки до Львова: 
26 березня 4.30 – Збір групи.  5.00 – виїзд з Вінниці.
Прибуття до Львова . Львів - одне з найпрекрасніших міст Європи, в якому органічно переплелося минуле і сьогодення. Це - місто соборів, храмів, пам'ятників архітектури і нових районів. Львів - це особлива атмосфера середньовічного міста. Вузькі вулички, величні храми створюють відчуття, що час тут завмер. Екскурсія по середньовічному місту “Лабіринтами львівських вулиць...”  фортифікації XIV-XV ст.; ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла; собор Св. Юри – шедевр бароко та  головний греко-католицький храм України; підземелля аптеки-музей (10/15 грн.). Ансамбль площі Ринок – перлини епохи Відродження; міська Ратуша - здолавши 400 сходинок її башти, ви попадете на оглядовий майданчик, звідки відкривається прекрасна панорама на все місто. Латинська кафедра з каплицею Боїмів - усипальнею багатих міщан; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал з оглядом інтер'єру Вірменського собору XIV ст. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну. Підйом на  гора Високий замок – колиска Львова, огляд міста з висоти пташиного польоту.

Пропонуємо відвідання Аквапарку «Пляж». Аквапарк «Пляж»- ценайбільший критий аквапарк в Західній Україні, який поєднує в собі розважальний, спортивний та оздоровчий відпочинок. Загальна площа даного комплексу сягає майже 14 тис.м2.

27 березня
08.30 – сніданок.  9.00 - Екскурсія по містечку Жовква, яке називають містом-фортецею. В Жовкві Ви побачите красивий замок, Ринкову площу, Василіанський монастир з церквою Різдва Христового, одну з найдревніших синагог в Європі, старі дерев’яні церкви Св. Трійці та Різдва Пресвятої Богородиці.

 12.00-14.00 – вільний час у Львові.

Екскурсія в улюблене місце відпочинку львів’ян «Шевченківський гай»* (10/15 грн.) музей народної архітектури і побуту, просто неба, який природно «вписаний» у ландшафт.  У музеї зібрані оригінальні сільські будівлі, які показують побут селян Бойківщини, Гуцульщини, Лемківщини XVIII-XX ст. Прогулюючись його стежинами, ви як - ніби стаєте жителями підкарпатського села 19 століття.

17.00 – Виїзд до Вінниці.

Адреса організатора: м. Вінниця  вул. Соборна 54, офіс 5 тел: 67-10-11, 57-93-76, E-mail: [email protected] 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення