Kids Fashion Show - дитячий показ мод

Kids Fashion Show - дитячий показ мод

Vinnytsia Kids Fashion Show – надзвичайна подія у світі дитячої моди, яка щосезону збирає разом неперевершених дітей та талановитих дизайнерів з усієї країни.
Цієї весни свято моди продовжуватиме дивувати та захоплювати поціновувачів краси і запрошує активних та відкритих дітей до участі в незабутній fashion-події.
Організатори шоу закликають приєднатися і поринути у світ краси та моди юних красунь та красунчиків віком від 3 до 13років, зростом 98-170 см.

Якщо ви вже мали досвід участі в подібних показах, але прагнете вдосконалення та свіжих відчуттів, а також, якщо ви ніколи не крокували подіумом, але мрієте про захопливі погляди глядачів, нові враження та емоції – вам до нас! Серце шоу відкрите для всіх хлопчиків та дівчаток незалежно від рівня підготовки, адже команда показу готова завжди прийти на допомогу, скоригувати, підказати.

Kids fashion show – це вир, який захоплює вже з кастингу та тримає ще довго після шоу. Адже, примірки, репетиції, макіяж, зачіски та фінальні дефіле від іменитих дизайнерів та брендів, і звісно, подарунки, без яких ніколи не обходиться жоден показ – це те, про що ваші дітки будуть пам'ятати дуже довго.

     

Цього року не потрібно чекати дати для кастингу, її можна обрати самому та подати on-line в будь-який зручний для вас час до 20.02.2020 р.
Для цього необхідно заповнити електронну форму та завантажити фото і відео дитини.

Анкету для заповнення можна отримати за тел.(098)5500855 або завантаживши через сторінки Kids fashion show на Facebook чи Instagram.

Візьми участь у масштабному дитячому шоу, відчуй шалену енергетику подіуму та яскравих декорацій та засяй новою зіркою фантастичного модного проєкту!
Показ Kids fashion show відбудеться 29 березня у Вінниці. Всі деталі незабаром!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення