Чілдрен Кінофест - кінофестиваль для дітей та підлітків

Чілдрен Кінофест - кінофестиваль для дітей та підлітків

«Чілдрен Кінофест» – фестиваль фільмів для дітей та підлітків!

«Чілдрен Кінофест» – це щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію з новими європейськими фільмами, та зі світовою кінокласикою. Заснований у 2014 році, він відбувається у 23 містах України. Минулого року покази фестивалю відвідали понад 42 000 глядачів.
Перегляд фільмів безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю. Глядачі самостійно обиратимуть фільм-переможець (на вході до кінотеатру кожен відвідувач отримує бюлетень, за допомогою якого оцінює фільм). 

Отож, з 7 до 16 червня онлайн і офлайн у кінотеатрах Києва, Львова, Вінниці, Житомира, Дніпра, Запоріжжя, Луцька, Одеси, Полтави, Хмельницького та Чернігова.

🌟 Фільм-відкриття «Королівство Кенсуке» — це історія про хлопчика та його вірного собаку, які опиняються на безлюдному острові після шторму.

🦔 «Ніна та секрети Їжачка». Головна героїня — дівчинка, яка разом із другом та уявним їжачком намагаються розшукати скарб на фабриці.

✨ «Тонда, Славка і чарівне світло» — фентезі-анімація про пригоди особливого хлопчика, що світиться від народження, та його сусідку з чарівним ліхтариком.

🕵️ «Детективи звіропоїзда» — для маленьких прихильників Аґати Крісті. У центрі сюжету — викрадення цінного винаходу, яке розслідує команда друзів.

🦅 «Пташина скеля» — це історія для найменших про пташку та її друзів, які рятують від небезпек єдине яйце, знесене на їхньому острові цього року.

👋 «Окейдякбувай». Головні героїні — підлітки Джеймі та Іман, які тікають зі школи для дітей з порушенням слуху, щоб навідати бабусю однієї з дівчат.

⛱️ «Літо сюрпризів» (Німеччина), найкращий цьогорічний німецький фільм для дітей за версією Німецької асоціації кінокритиків. Це історія про те, як перша самостійна мандрівка поїздом обертається для 10-річного хлопчика спершу халепою, а опісля — шаленими пригодами в компанії нової подруги.

Нагадуємо, що покази в кінотеатрах та онлайн безкоштовні за умови попередньої реєстрації  на сайті фестивалю

Розклад фестивальних показів у Вінниці дивіться на фото.
Покази в рамках фестивалю "
Чілдрен Кінофест" відбуваються у кінотеатрі "Сінема Сіті", в ТРЦ Мегамолл, вул 600-річчя 17
Всі квитки безкоштовно за умови попередньої реєстрації на сайті 

Можливо, це текст в стилі попарт

Для реєстрації організованих груп на показ контактуйте з координатором фестивалю у вашому місті.

Для цього перейдіть на сайт childrenkinofest.com 👉 зайдіть в розділ «Міста» 👉 оберіть своє місто та кінотеатр 👉 сконтактуйте з координатором для реєстрації.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення