Кінофестиваль  АКАБ

Кінофестиваль АКАБ

8 червня в кінотеатрі «Родина» у Вінниці відбудеться кінофестиваль аматорських короткометрівок «АКАБ» («Андеграундне кіно авторського буття»). До першого червня триває прийом фільмів на конкурс. Переможців обиратимуть в двох номінаціях: комедія та драма. Картина-лауреат у своєму жанрі отримає винагороду в розмірі 100 євро та статуетку.

Суть нашого кінофестивалю саме в назві – це аматорське кіно, тому будь-хто може відзняти фільм та відправити нам. В першу чергу ми робимо це по фану і хочемо, щоб люди віддавали закупорену енергію у вигляді творчості – у нашому випадку це короткий метр. Тому не потрібно боятись знімати кіно – одним з головних принципів нашої команди є прояв творчості у всьому.

Вимоги до відеоробіт: кіно має мати хронометраж до десяти хвилин та має бути зняте у Вінниці до 1 червня у двох обраних жанрах – драма або комедія. Один режисер може відправляти роботи на один жанр. Жодних обмежень по темах відеоробіт немає, окрім жанрової специфіки. “Комедія – глядачі мають сміятись, а драма – плакати”.
«Створюйте власні фільми хронометражем до 10 хвилин до першого червня та відправляйте їх на вказані соціальні мережі у вигляді посилання на YouTube, Vimeo або Google Drive», ‒ йдеться в одному з дописів.  

 Буде 2 переможці у кожному жанрі, які отримають 100 євро та статуетку.
Сторінка заходу на фейсбук

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення