Комедія «Ніч перед Різдвом»

Комедія «Ніч перед Різдвом»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Свята продовжуються!

18 січня у театрі Садовського Вінницю чекає найяскравіша «Ніч перед Різдвом»!

Це вистава-шедевр, яка подарує захват і незабутні враження усім!

На сцені буде більше 30 акторів, різдвяний вертеп, шикарні костюми, яскраві масові сцени, пісні, танці, іскрометний гумор, колядки, національний колорит і безліч сюрпризів!

Коваль Вакула знову відправиться на пошуки черевичок для вередливої, але любої Оксани, відьма Солоха наповнить невдалими відвідувачами всі порожні мішки, чорт вкраде місяць, а два куми будуть блукати засніженими селом у пошуках хорошої компанії…


Хоча багато театрів ставлять гоголівський шедевр, найбільше нагород та народної любові саме у постановки одного з найцікавіших театрів України – Чернігівського академічного театру імені Тараса Шевченка.

У сучасному, надзвичайно креативному прочитанні режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим блискуче переплелися давні легенди й картини життя українського села, реальне й уявне, фантастичне й комічне, фольклор, магія та веселі пригоди.

Прем’єра «Ночі перед Різдвом» відбулася у 2015 році і відтоді її успіх не вщухає!

Яких тільки нагород немає у цієї вистави: Гран-прі V-го Міжнародного фестивалю «Схід – Захід» у польському Кракові, перемоги на XXI Міжнародному театральному фестивалі «Біла вежа» у Бресті як «кращий акторський ансамбль», І Всеукраїнському театральному фестивалі «СвітОгляд»(м. Сєвєродонецьк) «за краще пластичне рішення», Міжнародному фестивалі «Золоті оплески Буковини-2016» у Чернівцях за «кращий режисерський задум та втілення», «краще музичне вирішення вистави» і «краще пластичне вирішення» й багато інших.

«Ніч перед Різдвом» - дивовижна музична комедія, яка так і вабить до світу казки Різдвяної ночі з її неймовірними чудесами!

Це надзвичайно яскрава й весела історія, у якій переплелися щира любов, готовність на будь-які жертви заради коханої, веселощі, непередбачувані пригоди і містика останньої ночі перед Різдвом.

Вистава побудована на ефектах магії, казковості й видовищності. А ще - у ній величезна кількість масових сцен! Ритми і атмосфера, яку створюють колядники – це колоритні сценічні образи, рухи і малюнки, завдяки яким глядач максимально відчуває дух Різдва і переноситься на століття в минуле. 

Приходьте всією родиною 18 січня у Театр Садовського на виставу «Ніч перед Різдвом», щоб відчути справжній гоголівський колорит та зарядитися найкращим настроєм на весь рік!

Буде по-справжньому незабутньо!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення