Комедія Рея Куні «Смішні гроші»

Комедія Рея Куні «Смішні гроші»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

І знову комедія! Іскрометна детективна комедія положень відомого комедіографа Рея Куні «Смішні гроші» від Петра Авраменка, заслуженого артиста України!

Вихор, каскад обставин, що міняються, наростають… загострюються… й вибухають до фіналу, змушують героїв миттєво реагувати, пристосовуватися, змінюватися і, врешті-решт, по-новому подивитися на своє життя. Якщо Ви любите посміятися й мрієте отримати море позитивних емоцій, то неодмінно зазирніть до театру!

Фабула проста, але заповнена нескінченно яскравою дією, гострим сюжетом, смішними колізіями і навіть елементами детективного жанру. Дрібний англійський службовець у свій день народження знаходить дипломат з великою сумою грошей. Бажаючи приховати від поліції свою знахідку, він потрапляє в непрості комічні ситуації, які граничать з відвертим фарсом і театром абсурду. Отож, скромний бухгалтер, усе життя якого — це розмірена нудьга і чесна бідність, — випадково отримує кейс, в якому лежать цілковито божевільні гроші. І тепер заради них він здатний на все. На ваших очах тихий клерк перетвориться на героя-коханця, маленька людина — на гангстера. І все аби втримати «свій» мільйон.

Коли:  29 грудня 18:00
Вартість: 150-300 грн
Коментарі до події (1)
  • Дима 13 Березня

    Була вистава 12 березня?
Отримуйте
регулярні оновлення