Конкурс на найкраще новорічне привітання. Виграй квиток на новорічний трамвай

Конкурс на найкраще новорічне привітання. Виграй квиток на новорічний трамвай

Вінничан запрошують взяти участь у конкурсі на краще новорічне привітання, що проходитиме у Резиденції Діда Мороза. Переможці отримають сертифікат-запрошення на веселу новорічну подорож новим вінницьким трамваєм.

У цьому році вперше у Вінниці для діточок запустять спеціальний маршрут нового трамваю VinWay, який їздитиме від зупинки «ДідМорозівська», яка знаходиться біля Резиденції Дідуся, до школи №30 і назад, без зупинок. Пасажирами стануть хлопчики та дівчатка, які розкажуть Діду Морозу найкраще привітання та переможуть у конкурсах, що проводяться у Резиденції щоденно.
Щоб отримати сертифікат-запрошення на веселу новорічну подорож новим вінницьким трамваєм VinWay, потрібно:
 -  підготувати новорічне привітання для Дідуся Мороза або Святого Миколая;
 - прийти у Резиденцію Дідуся Мороза
 - взяти участь у конкурсі на краще новорічне привітання.

Ці конкурси проходитимуть 20-26 грудня о 16:00, 27 грудня о 15:00, 28-30 грудня о 16:00. А також – 1-5 січня о 16:00 та 8-14 січня о 16:00.
Ті, хто підготує краще новорічне привітання, отримає сертифікат-запрошення та буде зареєстрованим у журналі Снігуроньки. Після цього, потрібно прийди у визначений час і відправитися у веселу подорож.
Дід Мороз залишає за собою право вручити сертифікат-запрошення під час прийому діток за особливо гарні привітання під час роботи Резиденції.
Перші щасливчики уже виграли запрошення!
Веселі новорічні подорожі відбудуться 26-27 грудня, 2, 3, 9, 10, 16 січня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення