Рок-концерт від гурту DETACH

Рок-концерт від гурту DETACH

Цієї осені у Вінниці фіналісти одного з найкращих вокальних шоу країни "Х-фактор-7" гурт DETACH
Концерт запланований на 26 листопада і відбудеться у нічному клубі Feride Plaza!

DETACH -  це колектив, який не  має шаблонів, рамок і кордонів. Це один із найбільш затребуваних груп фестивального літа 2016 року, претенденти на «Відкриття року» за версією премії YUNA, єдина за всю історію існування музичних талант-шоу в Україні група подібного жанру, яка не тільки потрапила на прямі ефіри, а й пройшла в суперфінал "Х-фактор-7", залишивши далеко позаду більш форматних музикантів - і це далеко не все, що можна сказати про розділитися.

Хлопці з гурту Детач експериментують зі своїм звучанням і з емоціями гладачів.
Свого часу їх називали українськими Linkin Park або Bring Me The Horizon, але зараз це все вже неактуально, адже слово по DETACH саме собі стало музичним визначенням, соціальною категорією і просто діагнозом!

Фронтмен альтернативної рок-групи DETACHО - Олексій Веренчік запам'ятався глядачам ще зі сліпих прослуховувань на вокальному шоу "Голос країни" в шостому сезоні. Тоді, на жаль, жоден з тренерів не повернувся до нього. Для прослуховувань Олексій вибрав бунтарський рокерський трек - Pink Floyd Another Brick In The Wall. Потім Святослав Вакарчук, тренер голосу, попросив його виконати іншу композицію - Wicked Game. Хоча настпуне виконанння на думку тенерів було ідеальним, але на жаль, свій шанс Олексій вже використав, і не зміг потрапити до команди Голосу.
Дивимось відео, як це було:



Наступного ж року уже разом зі свом колективом, Олексій прийшов на кастинги Х-фактор, де вони впевнено пройшли до фіналу разом з наставником Юлією Саніною, де у фіналі виконали всесвітній рокерський хіт:


У програмі Вінницького концерту звучатимуть перевірені хіти з альбому "I AM", абсолютно нові треки, відеоролики про закулісне життя музикантів і дуже-дуже багато інших мега крутих музичних композицій. 

Початок концерту: 19:00
Вартість квитків: 120
Не пропусти!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення