Гурт "Без обмежень". РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Гурт "Без обмежень". РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ з концертом РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ у Вінниці 4 березня.

Концерт відбудеться в театрі ім. Садовського. Початок о 19:00

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – один з небагатьох українських гуртів, які збирають мільйонні перегляди на офіційному YouTube каналі. А сотні тисяч їх прихильників по всій країні та за її межами знають відповідь на питання «Чому так зорі запалали» і їм вже, ніяк без гурта БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, бо кожен їх виступ – має особливу магію. Це синергія, шаленої енергії музикантів та щирі емоції глядачів у залі, що захоплює надовго. У якості доповнення — атмосфера спецефектів, світло та надсучасний живий звук.

У 2019 році гурт дав 174 аншлагових концертів, що дає право БЕZ ОБМЕЖЕНЬ бути найбільш гастролюючим гуртом країни. Цей тур став легендарним. Шанувальники насолоджувались найбільшою за всю історію гурту музичною програмою у супроводі яскравого шоу. 


Чому варто піти на концерт Без Обмежень у Вінниці?

  1. Суперпопулярний гурт у статусі головних рок-романтиків країни.
  2. Нова програма – пісні, що надають сили і надихають.
  3. Неймовірні емоції та дружнє спілкування із кумирами.


На фанів чекатиме найбільша за всю історію гурту музична програма, у супроводі яскравого шоу, в якій окрім нових композицій також прозвучать найкращі хіти зі всіх попередніх платівок БО.

Гурт "Без Обмежень (Without Limits)" - український рок-гурт, який було створено у 1999 році у місті Мукачево Закарпатської області. Склад гурту впродовж часу змінювався, його незмінним лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У репертуарі гурту є пісні українською, а також англійською та російською мовами.
Цього року колектив брав участь у телевізійному проекті Х-фактор і були у команді молодого тренера Антона Савлепова! На жаль, гурту не вдалось вибороти перемогу, чи навіть дійти до суперфіналу. Але однозначно, гурт отримав ще більше популярності та любові глядачів.


Склад гурту: 
 - 
 Олександр Адаменко – бас-гітара;
 - Іван Зіменко – ударні;
 - Андрій Радько - гітара;
 -  Ігор Рибар - гітара;
 - Сергій Танчинець - фронт-мен

Отож, не пропусти концерт гурту Без обмежень у Вінниці 4 лютого о 19:00
Квитки:
від 490 - 1190 грн

Коментарі до події (3)
  • Инна Царюк 28 Лютого

    Маю один квиток на концерт Без обмежень Вінниця 4.03.2024
  • Настя Прядун 26 Січня

    Можливо комусь не вийде прийти на концерт , можу перекупити квитки, буду дуже вдячна, 0971508332))). Потрібно 2 квиточки)
  • Alexander Kidalov 06 Червня

    На мото можно? 2
Отримуйте
регулярні оновлення