ІРИНА БІЛИК. Ювілейний концерт у Вінниці

ІРИНА БІЛИК. Ювілейний концерт у Вінниці

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ», Будинок офіцерів

Незабутнє свято від незрівнянної ІРИНИ БІЛИК для Вінниці!

 «Так просто», «Ти - мій», «А я пливу у човні», «Одинокая» - хіти, з яких розпочиналась музична історія незалежної України і які десятки років потому залишають близькими кожному!

У 2020 році ІРИНА БІЛИК святкує одразу два ювілеї – власне 50-річчя і 30 років на сцені!

Для усіх своїх прихильників, для яких працює і творить всі ці роки, улюблена співачка приготувала грандіозне ювілейне шоу!

12 червня у Будинку офіцерів Вінницю чекає концерт о 20:00

* Наживо для вінничан прозвучать всі пісні, які ІРИНА БІЛИК давно не співала, та які її шанувальники мріють знову почути!

* Це буде найкраще з усіх альбомів співачки! Найкраще за 30 років!

Поспішайте придбати останні квитки на концерти ІРИНИ БІЛИК у Вінниці:

* на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua
* у касах у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Універмазі», Вінницькій обласній філармонії, креативному просторі «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Шоу для ювілейного туру ІРИНИ БІЛИК створив Аслан Ахмадов - знаменитий режисер, стиліст, фотохудожник і найголовніше – чоловік виконавиці. 

Відтак – вінницьким глядачам можна не сумніватися: у новому шоу буде максимум любові та океану емоцій!

За задумом Аслана, у ювілейній програмі Ірини Білик немає дуетів, виступів запрошених артистів. Тільки сама Ірина, її пісні і її спілкування із глядачами.

- У новому шоу не хотілося вражати глядачів розмірами декорацій або кількістю учасників шоу-балету. Вся увага буде прикута до Ірини, яка буде одночасно і на сцені, і на екранах, - розповідає Аслан Ахмадов. - Практично під кожну пісню ми зняли новий віджеїнг. В основному зйомки проходили у Києві, Одесі, а значна частина матеріалу була знята «з рук» - я кілька тижнів бігав зі стадикамом, а потім півтора місяця сидів цілодобово за комп'ютером, щоб це все змонтувати.

Розповідаючи про підготовку до всеукраїнського туру, що тривала більше півроку, включаючи пошиття абсолютно нових концертних костюмів й постановку найскладнішої хореографії для шоу-балету, Ірина Білик зазначає:

— Я дуже довго готувалася до свого ювілейного туру, але видно так було задумано Богом, щоб мені ніколи не виповнювалося 50 і всі ювілейні торжества, що мали відбутися у березні-квітні, були скасовані через карантин. Але те особливо й цінно для мене, що мої глядачі вкотре мене не зрадили. Коли концерти переносилися на нові дати, люди тримали у себе на поличках квитки і з трепетом чекали, коли ми побачимося. Мої глядачі знають, наскільки для мене важливі ці зустрічі. Нехай ювілей, не ювілей, день народження чи інше свято, але кожний концерт і кожний глядач у моєму залі для мене дійсно важливий, як найбільш дорогоцінний діамант. І я нарешті їду до вас! До зустрічі, Вінниця! 13 жовтня буде незабутньо!



Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»
Пригощає ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення