Концерт "Le Coeur" у Вінниці

Концерт "Le Coeur" у Вінниці

Всі анонси від: Арт-паб Beef Eater

Концерт "Le Coeur" у Вінниці відбудеться 30 березня 2018 року о 21:00 в Арт-пабі «BEEF EATER».

"Cover SHOW" відомі світові хіти в оригінальному виконанні: "Le Cœur" (з французької - серце) - гурт почав свою історію в 2013 році, але фактичною датою народження можна вважати 4 травня 2014 року. 

“Півроку до цього, ми просто збиралися вдома і імпровізували - співали і грали на всьому, що звучить. Згодом вирішили зібратися і попрацювати вже на репетиційній базі. Перша репетиція була дуже плідною, саме в цей день з'явилася перша пісня "L'amour est là". А через рік був записаний дебютний альбом "Entends les mots de ton cœur".

Гурт об'єднав в собі музикантів з п'яти країн - Конго, Мексики, Ірану, України і Еквадору, тому її музика має певний шарм, а пісні звучать на багатьох мовах - французькій, іспанською, англійською, українською, російською, лингала і суахілі. Зараз Le Cœur в оновленому складі працює в Києві. Активно пише новий матеріал, виступає і готує другий альбом. У Le Cœur немає рамок в жанрах музики, тому в піснях можна зустріти такі стилі як Folk, Pop, Rock, Funk, Afrobeat. Основна мета гурту Le Cœur - за допомогою музики торкнутися сердець слухачів.

Склад колективу включає в себе чотирьох учасників:

  • Діедонне Нгелека - вокал;
  • Станіслав Макєєв - гітара;
  • Денис Хандогій - бас-гітара; 
  • Віталій Петренко - барабани. 

Вартість: 60 грн

Дата і час: 30 березня, 21:00

Місце: Арт-паб «BEEF EATER»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення