DILEMMA 28 червня у Вінниці! Тур #SHALENII! Розіграш квитків

DILEMMA 28 червня у Вінниці! Тур #SHALENII! Розіграш квитків

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Скоро Вінницю накриє хвиля танцювального шаленства!

28 червня о 19.00 у Будинку офіцерів паті-гурт DILEMMA презентує новий альбом #SHALENII на розривному концерті у Вінниці!

 √ Це буде ураганне шоу – гаряче, яскраве і мегадрайвове!

 √ Подія запам'ятається на все життя кожному присутньому і стане найяскравішим туром в історії українського R’n’B!  

 √ З фірмовими хітами, запальними танцями шоу-балету і найкращою атмосферою!

Без запальних треків DILEMMA «На паті», «Камікадзе» і «Тілом тряси» сьогодні не обходиться жодна вечірка, а їхній новий альбом – взагалі хіт на хіті, який вже визнали «ПРОРИВОМ РОКУ»!

Вінниця, 28 червня, 19.00, Будинок офіцерів – дійсно МАЮТЬ БУТИ ВСІ!!!
Тим паче, що квитки абсолютно доступні усім – всього 100 гривень!

Купуйте у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі, «Універмагу» і «Магігранду». Замовлення безкоштовної доставки квитків: (098)101-00-63, (093)101-00-63.
!!!Щоб виграти квитки бери участь у розіграші. Умови розіграшу тут і тут

Модні, стильні й фірмові, DILEMMA:

 √ ВРАЖАЮТЬ якісним відеоконтентом! Кліпи – очей не відірвати!

 √ РОЗРИВАЮТЬ вершини хіт-парадів! Кожен новий хіт одразу штурмує ТОПи AppleMusic і SHAZAM Ukraine! 

 √ ДАЮТЬ ДРАЙВУ! Як ніхто інший!

В арсеналі DILEMMA ураганні клубні ритми по останній моді і тексти, які самі липнуть до язика! Почувши один раз, наспівуєш днями безперервно! 

Паті-гурт DILEMMA вже давно довів, що качає крутіше всіх!
DILEMMA – це ураганні шоу, відв'язні вечірки і танці до ранку! 
Вся Україна танцює під їхні хіти, а ведучі на радіо здивовано розводять руками: «Вау! Це ж перший крутий EDM українською мовою»! 
У 2017 році паті-гурт DILEMMA вразив гучним камбеком, знову опинившись в епіцентрі подій українського шоу-бізнесу.

Засновники групи Джей (Женя Бардаченко) і Майстер (Влад Маста) – музиканти з багатим досвідом. До складу групи також примкнули Ніка Маніка і талановитий саундпродюсер Томаш Лукач.
Тим часом, ще в нульових DILEMMA наробили чимало шуму, один за другим випускаючи успішні сингли у стилях хіп-хоп і r’n’b.
Складно знайти людину, яка хоча б раз у житті не чула їхній суперхіт «Эй, бейба!», записаний разом з Іваном Дорном.

Є у DILEMMA і спільні треки з DJ R1CKONE (бітмейкер самих The Black Eyed Peas), Реєм Хортоном (ангельський голос поп-музики 90х!), Олегом Скрипкою і навіть групою Crazy Town! Трек про «Огни LA» варто зацінити! 
У послужному списку DILEMMA безліч премій, дюжина кліпів і чотири номерні альбоми.

У березні паті-гурт приголомшив Україну вражаючим новим альбомом, завдяки якому вже у квітні з легкістю виборов перемогу однієї з найграндіозніших музичних премій «Золота Жар-птиця». 

Тепер DILEMMA «прокачає» всіх у своєму великому турі Україною!

Jay Bardachenko, лідер гурту:

- Я горджуся цим альбомом, впевнений: він буде найкращим цього року! Кількість праці, сил, емоцій та енергії, вкладених в новий етап нашої творчості та новий альбом #SHALENII мають повне право називатися «ПРОРИВОМ РОКУ»! Якщо ти ще цього не зрозумів, слухай наш новий альбом та приєднуйся до нашого туру у своєму місті! 

Буде, що послухати! Буде, чому здивуватися! Буде великий..!
Мені часто говорять: «Звідки у тебе ця енергія?» А для мене це щастя – віддавати енергію на концерті. Я обожнюю, коли двіж, коли глядачі виходять мокрі із зали, заряджені!

Олександр Порядченко, генеральний продюсер лейблу Kontramarka і менеджер групи:

- В альбомі #SHALENII 15 потужних треків, які викличуть максимум подиву. Я вважаю цей момент найяскравішим релізом DILEMMA. Так, наші сингли вже зібрали мільйони на Youtube, але кожний трек у альбомі — це новий формат і звучання DILEMMA.

Ігор Панасов, головний редактор Karabas Live:

- З виходом альбому #SHALENII DILEMMA запустила у світ цілий потяг із треків, які мають усі шанси стати новою начинкою українського мейнстріму. Додати йому свіжих фарб і півтонів. Стати фундаментом для народження нового суперзоряного денс-проекту з матеріалом українською мовою.

Хаус, хіп-хоп і r’n’b – три сучасні кити, на яких тримається музика DILEMMA (плюс, вплив естетики k-pop). Їхні різноманітні версії й мікси обертає в упаковку саундпродюсер Томаш Лукач (працював з Mamarika, Open Kids, Eshtar). Зрозуміло, що першою справою в очі кидаються денс-бенгери, але #SHALENII – занадто строкатий набір, щоб говорити, що групу DILEMMA можна слухати тільки, стоячи на вухах.

Альбом #SHALENII озброєний і дуже небезпечний.

«На паті», «Диско», «Балі», «Камікадзе», «Майлав», «Тілом тряси»  — угарна сторона DILEMMA. «Давай літай», «Іншим», Shalenii, «Без мене буде краще», «Танемо» — гостра, захоплююча лірика.

Группа DILEMMA атакує. І якщо вас поки не зачепила їхня хвиля, виходить, все попереду – літо буде гарячим!

Організатори концерту DILEMMA у Вінниці –  Kontramarka.ua і компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».
#DILEMMA #SHALENII

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення