Концерт польського квінтету «Volosi»

Концерт польського квінтету «Volosi»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Польський квінтет «Volosi» відвідає Вінницю з концертом 29 квітня. Гурт виступить на сцені театру ім. Садовсього.
 
Кожен концерт гурту заряджає енергією та радістю. Скрипки, віолончель та контрабас у руках цих артистів запалюють іскорки свята та казки у всіх слухачів. Музика наповнена народними мотивами, заряджена енергетикою Карпатських гір не дасть вам занудьгувати у філармонії.

Учасники гурту Кшиштоф і Станіслав Ласони — випускники музичної академії імені Кароля Шимановського (Катовіце), зачаровані народною музикою, яку з дитинства чули у довколишніх гірських селах. Збігнєв Міхалек, Ян Качмажик та Роберт Важут — гуральські народні музики, мешканці гір, де сходяться кордони Чехії, Польщі та Словаччини.
Музиканти легко вплітають класичні мелодії європейських композиторів у потоки балканських, трансільванських і карпатських мотивів, поєднуючи вишуканість і майстерність виконання з невимушеністю, спонтанністю та надзвичайною емоційністю.

Квінтет грав, зокрема, у Франції, Бельгії, Канаді, Норвегії, Словенії, Італії, та навіть в Стокгольмській Ратуші у присутності його величності Карла XVI Густафа, Короля Швеції.
Неймовірно емоційні та чуттєві польські віртуози вже не вперше у Вінниці.

«Volosi» – це перетин музичних світів і традицій, це професійні музиканти, які легко вплітають класичні мелодії європейських композиторів у потоки балканських, трансильванських і карпатських мотивів, поєднуючи вишуканість і майстерність виконання з невимушеністю, спонтанністю та надзвичайною емоційністю. 

Насолодитися творчістю польського народного гурту можно безкоштовно, адже вхід на концерт - вільний!
Вхід вільний!
Кількість місць обмежена.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення