Концерт Світлани Лободи у Вінниці

Концерт Світлани Лободи у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів

22 жовтня у Вінниці відбудеться концерт однієї з найпопулярніших співачок України Світалани Лободи.

Шоу LOBODA - це симбіоз новітніх технологій в сфері світлових і візуальних рішень! Це масштабні декорації, живі екрани, справжня магічна феєрія світла і звуку.

Нова концертна програма співачки стане головною музичною подією осені, а її довгоочікуваний альбом - символічним подарунком виконавиці своїм фанатам до Нового року. Тур «К черту любов» стартує 11 жовтня в Харкові і охопить 13 українських міст, в тому числі ті, в яких раніше співачка не виступала - Суми, Вінниця, Чернігів та ін.

Разом зі співачкою Світаланою Лободою на сцену вийде її незмінна команда з більш ніж 20 осіб, а також запрошені музиканти та артисти, які створять неповторний візуальний настрій.
LOBODA - артист, який протягом багатьох років визначає тенденції в музиці і створює перфоманс західного рівня. Співачка завершить свій тур 14 грудня - грандіозним концертом у столичному Палаці спорту. Нагадаємо, що попередній тур LOBODA «Пора додому» охопив усі частини України і при повних аншлагах об'єднав понад мільйон шанувальників артистки.
Цього року співачка готує щось зовсім несподіване і не поспішає піднімати завісу над головними «фішками» свого шоу!
Концерт Світалани Лободи у Вінниці відбудеться у залі Будинку офіцерів.
Початок концерту о 19:00

Буквально нещадавно, на початку осені Світлана Лобода записала та відзняла кліп на нову композицію "Твои глаза".
Дивимось прем'єру кліпу: 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення