Vivienne Mort  у Вінниці

Дорогі друзі! Гурт Vivienne Mort відправляється у тур містами України

Це будуть концерти при свічках у затишній атмосфері. 

Будемо співати, вести дружні бесіди і, звичайно, збирати на 20 дронів камікадзе.


Кожен свій виступ вони проводять на межі емоцій. 

Vivienne Mort люблять і їм довіряють. 

На їхні концерти приходять, щоб позбутися зайвих слів та сліз, відчути себе знову чесним з собою і почути, що все буде добре.

Вже скоро  Vivienne Mort виступлять з особливим концертом у Вінниці. 

11 жовтня о 19.00 у Філармонії буде презентовано багато нових пісень, а вже відомі композиції прозвучать у новій обробці. 

- Разом з аранжувальником Романом Рєпкою ми зробили обробки пісень для Vivienne Mort з вокальним квартетом. А пізніше знайшли квартет, який чудово співає та відчуває наші пісні. Я навіть плакала на репетиціях, - зазначає лідерка Vivienne Mort Даніела Заюшкіна.

Пісні Vivienne Mort  – це нескінченні подорожі фентезійними світами, чиї картини раз-по-раз зринають у свідомості кожного слухача. Потрапляючи в лабіринти уяви, ти все бачиш, «Пам’ятаєш» і відчуваєш «Сліди маленьких рук»…

Музичне надбання Vivienne Mort на сьогодні – це 6 успішних альбомів, кожен з яких ставав справжнім тотемом для шанувальників. 

Зокрема, крайній альбом Vivienne Mort  «Досвід» вже у перші дні виходу увійшов у топ найпродаваніших в Україні на сервісі iTunes та Google Play, а також був названий «найкращим українським альбомом 2018 року» за версією культурних інтернет-видань Karabas.Live та LiRoom. 

Колектив є затребуваним учасником найбільших музичних фестивалів країни: Razomfest, ZaxidFest, Respublica, «Файне Місто», Бандерштат, Гоголь Fest, Atlas Weekend, Koktebel Jazz Fest та багатьох інших. Також Vivienne Mort брали участь у національному відборі на конкурс «Євробачення-2017».

Творчість Vivienne Mort люблять та тепло приймають і за кордоном, зокрема у Польщі (де гурт мав вже три концертні тури), Чехії, Білорусі та ін.

Неповторна лірика Vivienne Mort скоряє з перших акордів і викликає бажання зануритися у багатий світ людської душі. 

Приходьте 31 жовтня на концерт гурту у Будинку офіцерів і зробіть це знову!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення