Фінал конкурсу Краса Країни-Вінниця 2020

Фінал конкурсу Краса Країни-Вінниця 2020

Вперше у Вінниці пройде фінал Загальнонаціонального конкурсу КРАСА КРАЇНИ-ВІННИЦЯ 2020!
За корону Королеви змагатимуться дев’ятеро дівчат, це жінки яким більше як 25 років, переважно заміжні, матусі та професіонали, що відбулись у кар'єрі. Захід пройде 16 лютого у театрі імені М. К. Садовського. Старт о 17:00.

Це буде видовищне свято жіночої краси, із зірковими гостями, членами журі та учасниками шоу-програми.

Кожна учасниця виступатиме під своїм номером.

№1 Вірсавія Богославська - 41 рік, мама 3 діток. Керівник проєктів, соціальний педагог, керівник благодійної організації "Сонячна Країна" Життєве кредо - " Стався до людей так, як бажаєш, щоб вони ставились до тебе".

№2 Анна Коцюдим - 32 роки, дружина коханого чоловіка.
Займається мережевим маркетингом. Девіз - “Все, що не відбувається, це не з тобою, а для ТЕБЕ! Хто, як не ти? Коли, як не зараз?”

№3 Інна Рачинська - 38 років, мати двох дітей, фахівець сфери краси. Життєве переконання - "Краса врятує світ".

№4 Оксана Мельник - 26 років. Менеджер за освітою. Для дівчини найбільша цінність - це її сім’я. Головна життєва позиція: завжди при будь-яких обставинах залишатись людиною.

№5 Світлана Хникіна - 40 років, мама трьох дітей. Власниця рекламного бізнесу. Життєве кредо - "Мрії здійснюються тоді, коли прагнення перетворює їх на конкретну дію, або, якщо коротко - мрій та дій!”.

№6 Вікторія Дубровська - 33 роки, мати, менеджер по роботі з клієнтами та інвесторами. Девіз - "Життя - це те, що трапляється з нами, поки ми будуємо плани на майбутнє".

№7 Ольга Губарчук - 33 роки, заміжня, 2 дітей. Лікар. Девіз - “Життя це гра”

№8 Алла Сержант - 38 років, за фахом юрист, мама шістьох дітей. Переконана, багатодітна мама - це не вирок і муки, це стимул і старт.

№9 Ольга Сурменко - 35 років, заміжня, двоє дітей. Професійний фотограф. Життєвий девіз - "Оптимізм і краса врятує світ! В будь-якій незрозумілій ситуації - посміхайся!"

Сам конкурс триває вже більше двох місяців. Спочатку відбірковий тур. Потім його учасниці в процесі підготовки пройшли цілий марафон краси: опанували модельну ходу та
основи хореографії, пройшли курс тренувань у спортзалі, стоматологічні послуги, курс масажу та СПА процедур, уроки основ макіяжу, стилю, догляду за волоссям, етикету, ораторського мистецтва та правильного харчування. Попереду суперфінал. Організаторка заходу Анна Окрема розповідає, що це буде видовищне дійство. Насамперед учасниці матимуть ряд виходів, серед яких дефіле у стилізованих костюмах, вихід у купальниках та вечірніх сукнях.

Зіркові гості - композитор, заслужений діяч мистецтв Роман Загороднюк, фіналіст Х- фактору - Данило Клягін, INEZ, ACRO MAFFIA, Art Fusion, Fiesta, BIG Family.
Ведучі заходу - Ольга Сольвар та Євген Варєніков.

Переможницю конкурсу визначить журі, до складу якого увійдуть відомі вінничани та гості зі столиці. Королева представлятиме наше місто на Загальнонаціональному конкурсі
КРАСА КРАЇНИ 2020, а також отримає у подарунок путівку до Парижа та виріб із хутра. Також буде відзначено переможницю у номінації “ВИБІР КРАЇНИ - ВІННИЦЯ 2020” Його роблять
користувачі мережі Інтернет. Голосування триває на офіційному сайті конкурсу www.vn.krasakrainy.com. Фаворитка глядачів виграє подорож до Європи. Власне усі учасниці КРАСА КРАЇНИ - ВІННИЦЯ 2020 отримають багато подарунків від партнерів та спонсорів заходу.

Офіційний Поліграфічний партнер РеклаMAX.
Офіційний Туристичний партнер VeronaTour.
Офіційні партнери: Стоматологічна клініка “Поділля”, Smartcatering
Спеціальні партнери: PLANET FITNESS, Anna Vahula Style Studio, LUKASHYK, DEVISON, UPGRADE Beauty Studio, ZORESLAVA - INTERIOR DESIGNER, Cтудія корекції обличчя
та тіла Sajes, IVORY flowers, Solomoon, Farmasi, model agency Grace.
Інформаційні партнери: 20 хвилин, HARVED online, TV Main People
Відео: Вадим Потатуєв. Фото Ольга Савюк та НаталяБазилева.

Коли? 16 лютого, 17:00
Місце проведення? театр ім. Садовського
Варість квитків? 250-450 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення