Лекція від Олексія Геращенка "Економічна успішність в 21 столітті

Лекція від Олексія Геращенка "Економічна успішність в 21 столітті

Всі анонси від: RIA hub

Про еволюцію економічних поглядів та майбутні фінансові тренди, у Вінниці 10 грудня на презентації україномовного видання  власної книги “Економіка XIX” говоритиме один із кращих економістів України та викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Олексій Геращенко.

Зустріч розпочнеться об 11.00 в арт-кафе “The Factory”.
Слухачі зможуть почути безкоштовну лекцію про економіку простими словами та краще зрозуміти суть економічних процесів. Далі відбудеться презентація доповненої україномовної версії книги “Економіка XIX”.

Автор книги Олексій  Геращенко - фінансист, підприємець, громадський активіст, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи. Веде авторський курс фінансового менеджменту в рамках навчання на ступінь MBA і загальнодоступні економічні та фінансові лекції на платформі онлайн-університету Prometheus.

Книга видана в 2015 році і стала бестселером інтернет-магазину ділової літератури kniga.biz.  Цієї осені вийшло друге, доповнене і перероблене видання «Економіки XXI». Зміст поділений на три глобальні блоки: економіка країни,  підприємства та людини. Доступно і просто автор описує еволюцію економічної думки, сучасні економічні ідеї і заглядає в майбутнє: які професії вже завтра замінять роботи, та як трансформуються гроші найближчим часом.

Після презентації книги присутні зможуть поспілкуватися з Олексієм Геращенком за чашкою чаю в атмосфері затишного арт-кафе та отримати відповіді на всі питання, які з’явились протягом заходу.

Організатор презентації - RIAhub.
Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації 
Деталі за телефоном: (063) 226 22 18
Сторінка події в Facebook

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення